Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen érzés volt meglátni...

Milyen érzés volt meglátni azt a bizonyos két csíkot?

Figyelt kérdés
Mi játszódott le bennetek?:)

2019. dec. 30. 12:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Az első terhességnél (4 év próbálkozás) ujjongtam, el se hittem, nagyon-nagyon boldog voltam. A másodiknál csak meresztettem a szemem és arra gondoltam fú, biztos rossz a teszt, az nem lehet megint terhes vagyok... még 2x ismételtem másnap... Terveztük a testvért is, de 2. hónapban sikerült, nem számítottunk ilyen gyors teherbeesésre, még élveztük volna kicsit a próbálkozós hónapokat. Eleinte nem örültem neki, úgy az első 18-19 hétben szinte semmit sem éreztem érzelmileg. Akkor kezdett változni, mikor elkezdtem érezni rendszeresen mozogni, most 33 hetes vagyok és imádom :)
2019. dec. 30. 12:15
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Mind a 4x rommá bőgtem magam örömömben. Az elsőre mi is sokat vártunk, 6 évet, a többiek első hónapban fogantak. 😊
2019. dec. 30. 12:26
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Az elsőnél kétségbe estem, a másodiknál nyugtáztam
2019. dec. 30. 12:30
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
1 év próbálkozás után lett pozitív. Addig már 3szor volt olyan hogy késett és negatív volt a teszt. Az esélytelenek nyugalmával álltam neki. Mikor megláttam hogy 2 csík, először fel se fogtam aztán meg bőgtem mint egy gyerek
2019. dec. 30. 13:03
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Őszintén? Hát furcsa. Nyugtáztam, hogy babánk lesz(terveztük). Egyedül azon csodálkoztam, hogy elsőre össze jött. Felébresztettem a férjem hajnalban,hogy babánk lesz annyit mondott, hogy örülök neki adott egy puszit és vissza is aludt. 🤦😂Reggel elmentünk beszereztünk pár babás dolgot. :) Imádjuk a kislányunkat és most jön a tesója,akit szintén terveztünk és az első gondolatom az volt, hogy jézusom, hogy fogok 2 gyerekkel boldogulni? Aztán persze mosolyogtam,hogy jönnek az új kalandok a 2 gyerekes élet. Férjem annyit mondott, hogy oké jól van(ölelés),akkor húzunk a házhoz még egy szobát mire érkezik a kisebbik és már számolt is, hogy mennyi tégla stb. kell majd.Nem vagyunk ilyen kitörő érzelmű emberek ennek ellenére vártuk és szeretjük őket. A szülés után sem volt első látásra szerelem a részemről cukinak tartottam,de kellett vagy 2 hónap mire teljes lett a "szerelem". Férjem első látásra beleszeretett a lányába.
2019. dec. 30. 13:29
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Boldog voltam, hiszen elég sokat kellett rá várni. Egyszerűen csak örültem. :)
2019. dec. 30. 13:35
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

Első: bőgtem, mint egy szaros kölyök... (terveztük, első hónapban sikerült)

Második: kétségbeestem, mikor kiderült, hogy ráadásul ikrek, szintén bőgtem, bár akkor félelmemben (nem terveztük őket, plusz az érzés:"Úristen, 3 gyerek...)

Harmadik: ez két napja volt, hallkan örülünk, mert még van 2 nap nem vártig,terveztük.

Igen, rájöttem, szeretem, hogy sokan vagyunk, az ikres pánik ellenére is! 😅 Imádom mindet! 🥰

2019. dec. 30. 13:58
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Két évet vártunk az első kétcsíkos tesztre.Én úgy képzeltem, hogy majd valami rózsaszín vattacukorözön érzelem fog eltölteni mikor meglátom a 2 csíkot.Ehelyett mutattam a páromnak ,hogy ni..nekünk van ilyenünk is.Aztán annyira nem hittem el, hogy még vagy 3 sima tesztet ellőttem következő napokban+ egy digitálist:D Utóbbinak aztán már elhittem, hogy terhes vagyok.Örültem.
2019. dec. 30. 14:16
 9/19 anonim ***** válasza:
Boldog voltam es megvoltam szeppenve
2019. dec. 30. 16:11
 10/19 anonim ***** válasza:
30%

6 év sikertelenség után egy kimaradt ciklusnál mentem orvoshoz, hogy hozza meg a vérzésem mert kimaradt.

Kérdezte teszt? Mondtam minek, nekem nem lehet gyerekem.

Megnézett, 8 hetes voltam szívhang is volt!

Ledöbbentem 😃

Másodiknál teszteltem, elsőre sikerült! Sírtam örömömben😊

Harmadik szintén teszt de tudtam előre hogy sikerült mert hőmérőztem.

Örültem, féltem, aggódtam.. KB ennyi!

2019. dec. 30. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!