Mivel győznél meg egy nőt, hogy akarjon gyereket? Mi a jó benne?
Légyszi csak megerősítést, mert ellenerveket találok bőven.
28 éves vagyok. Nem utálom a gyerekeket, de nem is szeretem. El tudom képzelni, hogy babázok. Vannak konkrét elkepzeleseim is Pl. biztosan hordoznám, szoptatnam (bár ezt csak módjával, nem 16 óra komfortszopit egyfolytában, mint egy ismerősöm). Arról is van elképzelésem, hogy milyen lenne, ha nagyobb lenne. De valahogy félek, hogy elvesztem a szabadsagom.
Az élet értelme a szaporodás. És most nekem ugorhat mindenki h karrier, meg sok más dolog van az életben stb. DE biológiailag ja, ez az élet értelme, és egy ösztön. Nem azért szereted a gyereket mert olyan jófej, meg vicces, meg jó társ, ez egy ösztönszeretet. Viszont ez a szeretet valószínüleg a legerősebb (okos evolúció).
Én nem szeretem más gyerekét, de a sajátomat szeretném. Mindig arra gondolok ilyenkor hogy az élet túl hosszú, van időm mindenre. Ki tudom élezni a fiatalságom, karriert építeni, gyereket nevelni, utazni.
Szeretném az életem kifullozni, és abba a gyerek is beletartozik. Mindent meg akarok tapasztalni amit csak lehet.
1 gyereket szerintem nem nehéz felnevelni.
Semmivel. Itt ketten is írták, az ismerősei köreimben is rengetegen vannak, akikben ez a vágyacska a 30. szülinap előtt/körül jött, mert ugye 30-ra legyen meg az első babuci.
Azt meg nekem ne mondja az előző oldalon a hazug, hogy aki vágyott gyerekre, de nem lehetett, az nem olyan magányos, mint aki önként vállalta a szabadságot.
Arról nem is beszélve, hogy a gyerekeid nem fognak a nyakadon ülni trotty korodban. Aki erre számít, az egy önző dög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!