Megviselhet valakit annyira a vetélés utáni műtét, hogy utána már ne is akarjon gyereket vagy ez csak átmeneti állapot?
Feleségemmel az első gyermekünket terveztük, de idén már a második a vetélésen vagyunk túl. Az elsőt a természet megoldotta, de a másodiknál műtéttel kellett befejezni. Azóta nagyon maga alatt van, és azt mondja, neki ennyi elég volt, és nem akar többet próbálkozni.
Amíg úgy volt, hogy ez is megoldódik magától szeretett volna azonnal próbálkozni, de miután kiderült, hogy műteni kell, teljesen kikészült. :(
Szerintem csak átmeneti.
Azt viszont nem értem miért nem ad időt a belső szervének a regenerálódásra. Egy éven belül 2x teherbe esni miután az elsőnél vetélt ... Legalább 1-2 év, aztán lehetett volna újra próbálkozni, nem nyüstölni valamit.
Nem vagyunk egyformak igy az is valtozo hogy ki hogyan tudja feldolgozni. Vizsgaltasatok ki magatokat, ha a felesegedel minden rendben akkor irany es teged vizsgaljanak meg.
En 4 vetelesen vagyok tul ebbol csak a 3ik volt muszeres befejezesel. A harmadik utan engem es a ferjem is kivizsgaltak, de mindent rendben talaltak megis elveszitettem a kovetkezot is. Vegul ugy dontottunk hogyha ujbol terhes maradok es azt is elveszitem akkor tobbet nem probalkozunk.
Igazabol a mi eletunk gyerek nelkul is teljes es boldogok vagyunk ha pedig sikerul hogy gyermekunk legyen az egy plusz boldogsag ami megvaltoztatja az eddigi eletunket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!