Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem eshetek teherbe ha...

Ugye nem eshetek teherbe ha antidepresszánst szedek? Plusz xanaxot? Vagy ha mégis ugyis elmenne a baba

Figyelt kérdés
Pont ovuláció volt és a ferjem nem védekezett, hazudott nekem azt hiszi ha teherbe esek leteszem a gyógyszert. De én nem tudom letenni úgyse
2019. okt. 25. 09:01
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves válaszaitokat. Képzeljetek tálaltam egy olyan topikot ahol a kismamák ilyen gyógyszert szednek. Nem vagyok egyedül. És nagyon sokan vannak. Sőt egészséges babájuk van. Orvos felügyelete alatt
2019. okt. 27. 08:32
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jó, de te eddig nem akartál gyereket...
2019. okt. 27. 13:26
 43/52 A kérdező kommentje:
Nem is akarok,de ha ne adj isten teherbe estem
2019. okt. 27. 13:29
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Antidepresszàns mellett is teherbe lehet esni! Nekem sikerült. Természetesen orvosi felügyelet mellett. Mielőtt babát tervezel, menj el a kezelőorvosodhoz. A másik. Ha még azt se tudod, hogy terhes vagy, miért tetted fel ezt a kérdest?
2019. okt. 27. 16:43
 45/52 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo,köszönöm hogy rendes hangnembe írtál. Feltételezés volt. Nem tudom ,hogy terhes vagyok e. De remélem nem, igaz,hogy majd akarok gyereket,de a gyógyszerek miatt aggódom. Te szedtel terhesség alatt?
2019. okt. 27. 19:24
 46/52 anonim ***** válasza:
66%

45!

Igen, szedem alatta is. Bár le kellett cserélni egy másikra, ami nem veszélyes. Ezt is kb a tervezés előtt fél évvel.

Ha most nem jött össze neked, ajànlom a folsav szedését jóval előtte elkezdeni, lehet kicsivel nagyobb mennyiségben, de nem szabad túlzásba vinni. Doki úgyis elmondja.

2019. okt. 27. 19:54
 47/52 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2019. okt. 27. 20:08
 48/52 anonim válasza:
85%
Kedves kérdező! Látom jól megkaptad,hogy idegbeteg,buta stb vagy. Gondolom vannak problémáid és azért kellenek a gyógyszerek. Tudod,rengeteg ember és különösen nők szednek ilyen gyógýszereket,de titkolják. Én sem vagyok gyógyszerpárti. De vannak élethelyzetek,amikor muszáj mankóként használni. Ha terhes lettél,kérlek keress egy jó nőgyógyászt és mond el neki,hogy milyen gyógyszereket szedsz,viszont a pszichiáternek,aki gondolom felírja neked ezeket a gyógyszereket,szintén mond el,hogy terhes vagy. Biztosan át tud állítani egy olyan gyógyszerre,ami nem ártalmas. Bár szerintem a várandóság idején a hormonok is változnak és ha örömmel várod azt a pici kis életet,aki nem tehet semmiről és akinek Te vagy az Anyukája,lehet,hogy gyógyszer sem kell. Mindent meg lehet oldani. Lehet,hogy valóban egy kicsi élet olyan örömöt ad ,hogy soha többé nem kell gyógyszer. Csak a picire koncentrálj. Csodálatos Anyuka leszel. Ha nagyon muszáj,utana is szedhetsz gyógyszert. Rengetegen szedik.Csak álszentek. Szóval mindenképp orvos. Ha babát vársz,kívánok hozzá sok áldást és örömöt! Meglátod rendben lesz minden.
2019. okt. 27. 20:54
 49/52 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló annyira kedves vagy. Teljesen feldobtad a napomat. Köszönöm szépen
2019. okt. 28. 06:04
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanugy terhes lehetsz, semmi koze hozza a xanax-nak.
2019. nov. 21. 13:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!