Ugye nem eshetek teherbe ha antidepresszánst szedek? Plusz xanaxot? Vagy ha mégis ugyis elmenne a baba
Figyelt kérdés
Pont ovuláció volt és a ferjem nem védekezett, hazudott nekem azt hiszi ha teherbe esek leteszem a gyógyszert. De én nem tudom letenni úgyse2019. okt. 25. 09:01
31/52 anonim válasza:
Hát ez csodálatos történet... Nagyon remélem, hogy egyetlen gyermek sem lesz annyira szerencsétlen, hogy ti legyetek a szülei! Elképesztően buták és felelőtlenek vagytok! Egyébként csak úgy halkan jegyzem meg, hogy én az első próbálkozós hónapban terhes lettem.
32/52 anonim válasza:
Ha épp ovulációd volt, akkor úgy is lehetsz terhes, ha kihúzza. Szóval 1 'fél szex' is elég hozzá... és a nyugtatók sem akadályozzák meg.
Ha 3 napja történt, erről nem késtél le még. De csak a hülye kifogásokat gyártod. Ha annyira nem akarnál gyereket, már tettél volna ellene. De ennyi ésszel és ilyen hozzáállással a gyerek érdekében mondom, hogy remélem nem fogsz szaporodni...
33/52 anonim válasza:
Mint, ahogy az egyik válaszoló írta, énis első hónapban, 1 aktusból (a férjem abban a hónapban vidéken dolgozott) lettem terhes, ami még csak nem is ovulációkor volt (spontán tüszőrepedésem volt), szóval az elmélete eléggé helytelen, és igen nagy rá az esély, hogy terhes vagy sajnos. Nem vagyok abortuszpárti, de remélem elveteted vagy elvetélsz. Nem kell még egy lelkisérült, beteg gyerek a világra.
34/52 A kérdező kommentje:
Miért mindenki ilyen gonosz.?
2019. okt. 26. 10:00
35/52 anonim válasza:
N gonoszak vagyunk, szimplán tudunk gondolkodni és reálisan látjuk milyen élete is lenne egy gyereknek, egy ilyen felelőtlen, gyógyszerfüggő, buta anya mellett, aki még csak nem is akarta őt.
Arról nem is beszélve, hogy kíváncsi lennék, mennyire adott az anyagi háttér, ha te nem dolgozol és a férjeden kívül nincs senkid...
36/52 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta. Miért lennek? Pénzünk van nagy házunk a ferjem vállalkozó. Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki antidepresszánst szed. Nem akarok gyereket de csak a gyógyszer miatt
2019. okt. 26. 11:41
37/52 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam, hogy ezek a gyógyszerek mellett nehéz lenne teherbeesni. Azért kérdeztem itt is meg. Tudom,hogy nem fogamzásgátló, de a ferjem nem ért meg. O azt hiszi ha teherbe esek akkor a baba miatt boldog és letudom tenni a gyógyszert
2019. okt. 26. 11:43
38/52 anonim válasza:
Neked egy jó pszichológus kellene, hogy letedd a gyógyszert. De a férjed akkor is egy ostoba nemnormális tulok.
39/52 A kérdező kommentje:
Senki nincs itt aki a gyogyszer alatt teherbe esett volna
2019. okt. 26. 20:05
40/52 anonim válasza:
De nem azért, mert nem lehet. Ez nem fogamzásgátló. Azért nincs, mert nincs még egy ilyen felelőtlen pár, mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!