Ugye nem eshetek teherbe ha antidepresszánst szedek? Plusz xanaxot? Vagy ha mégis ugyis elmenne a baba
Betegségre szedsz ilyen durva bogyókat?
Igen, képzeld, simàn teherbe lehet esni.
Én antidepresszánst szedek, teherbe estem, orvosi felügyelet, kontroll, vérvizsgálat mellett, odafigyelve mindenre.
Nagyon felelőtlen vagy! A xanaxtól van esély rendellenessegre, betegségre. Föleg ha nem szedsz folsavat! Ne szülj, amíg függő vagy!!!
Esemény utáni tablettát irass fel.
Ha nem akarsz gyereket, védekezz. Fogamzásgátló tabi, injekció, nuvaring, spirál... ezer féle módszer van.
De arra még mindig nem válaszoltál, hogy hogyan tudott hazudni neked a férjed arról, hogy húzott gumit?
Ebben erősen benne vagy te is...
Ha én nem akarok gyereket, és nem szedek fogamzásgátlót, azonnal lelépek az együttlétből, amint megérzem, hogy gumi nélkül rakta be...
Esetleg megerőszakolt? Ha meg nem volt ennyi önuralmad, akkor vess magadra. Imádkozz, hogy egészséges gyereked szülessen, és jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!