Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem eshetek teherbe ha...

Ugye nem eshetek teherbe ha antidepresszánst szedek? Plusz xanaxot? Vagy ha mégis ugyis elmenne a baba

Figyelt kérdés
Pont ovuláció volt és a ferjem nem védekezett, hazudott nekem azt hiszi ha teherbe esek leteszem a gyógyszert. De én nem tudom letenni úgyse
2019. okt. 25. 09:01
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
98%

Betegségre szedsz ilyen durva bogyókat?

Igen, képzeld, simàn teherbe lehet esni.

Én antidepresszánst szedek, teherbe estem, orvosi felügyelet, kontroll, vérvizsgálat mellett, odafigyelve mindenre.

Nagyon felelőtlen vagy! A xanaxtól van esély rendellenessegre, betegségre. Föleg ha nem szedsz folsavat! Ne szülj, amíg függő vagy!!!

2019. okt. 25. 10:39
 12/52 anonim ***** válasza:
96%

Esemény utáni tablettát irass fel.

Ha nem akarsz gyereket, védekezz. Fogamzásgátló tabi, injekció, nuvaring, spirál... ezer féle módszer van.

2019. okt. 25. 10:44
 13/52 A kérdező kommentje:
Szorongásra szedem a gyógyszert. Nem szednem ha nem szédültem volna nagyon. Xanaxot 0,25mg egyet este. Kb 3 hónapja kezdtem. Nem tudnék menni abortuszra a ferjem megtudna. Lehet más gyógyszert írnának fel?
2019. okt. 25. 10:52
 14/52 A kérdező kommentje:
Di nagyon kicsi az esélye hogy egy együttlétből terhes maradtam volna. Felek.
2019. okt. 25. 10:52
 15/52 A kérdező kommentje:
És arra írtam,hogy meghalok ha nem szedhetem a gyógyszert. Már nagyon rosszul voltam azért kezdtem el szedni. A férjemre vagyok utalva nincs senkim. O már 40 eves én meg csak 29. Most nem is dolgozom, mert elbocsajtottak
2019. okt. 25. 10:54
 16/52 A kérdező kommentje:
Esemeny utáni már késő lenne 3 napja történt. És 100%hogy ovulaltam. Mindig tudom mikor és általában nem is vagyok vele akor
2019. okt. 25. 10:55
 17/52 anonim ***** válasza:
82%

De arra még mindig nem válaszoltál, hogy hogyan tudott hazudni neked a férjed arról, hogy húzott gumit?

Ebben erősen benne vagy te is...

Ha én nem akarok gyereket, és nem szedek fogamzásgátlót, azonnal lelépek az együttlétből, amint megérzem, hogy gumi nélkül rakta be...

Esetleg megerőszakolt? Ha meg nem volt ennyi önuralmad, akkor vess magadra. Imádkozz, hogy egészséges gyereked szülessen, és jó babázást.

2019. okt. 25. 11:01
 18/52 anonim ***** válasza:
57%
Miért halnál bele abba ha nem szednéd a gyógyszert? Halálos beteg vagy?
2019. okt. 25. 11:19
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
14! Mi az hogy kicsi az esély? Ovuláció alatt a legnagyobb!
2019. okt. 25. 11:20
 20/52 anonim ***** válasza:
63%
Szóval a férjed inkább hagyná, hogy az idegbeteg felesége gyereket neveljen.
2019. okt. 25. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!