Így érdemes gyereket vállalni?
Szerintem tök oké. A sajátod úgyis más lesz.
Nekem kifejezetten herótom van a csöpögős kismamáktól és a minden gyerek látványától könnybe lábadó szemektól. Ennek ellenére szerettem volna gyereket. Nem jött össze könnyen, lombik meg minden velejáró. Most várjuk, de jó érzés, és tudom, hogy a sajátomhoz másképp fogok hozzáállni.
Én sem olvadozok mégis várom a babát. Hidd el nem ezen múlik.
Rosszul vagyok az ilyen nőktől, akik összeszarják magukat egy gyerek látványától, semmi másról nem tudnak beszélni. Az ilyenek gyerekei a legelkényeztetettebb, boltban ordító, mindent földhöz vágó, mindent fizetés előtt kicsomagoló kis szörnyek.
Isten mentsen tőlük, szeritnem velük van a baj.
Igen
Én még a gyerekekért àltalánosságban sem voltam oda.
Gyerekre vágytam, ennyi..de nem olvadoztam, olvadozok gyerekektől
Terhes nőktől még annyira sem.
Teljesen realista vagyok
2. Gyerekkel terhesen is
Pontosan ugyanúgy vagyok, ahogy te. Mindenem megvan a babaprojekt elkezdéséhez, de érzelmileg kicsit sem vágyom rá.
Eszemmel tudom, hogy azért nem akarok gyerektelenül élni örökre, és most van a korom szerint ideje. De ennyi.
Jelenleg egy kölyökmacska a mellkasomon több jó érzést okoz, mint amikor valamelyik rokon gyerek csüng rajtam :D
De azt is tudom, hogy amint megfogan, az életem értelme lesz :)
Szerintem is termeszetes. En kifejezetten viszolyogtam a terhes pocakoktol, bele se birtam gondolni, hogy ott belul egy "eloskodo" leny van. Bocsanatot kerek a hasonlatert, de A Ritus meg az Ordoguzo filmek jutottak mindig eszembe, amikor egy pocakba lattam a babat mocorogni.
Most 22 hetes terhes vagyok es imadom, mikor mocorog a kisfiam, mar alig varom, hogy megszulessen :)
O a Te babad lesz, teljesen megvaltoztat, az erzes nem hasonlithato semmihez.
Köszi a válaszokat! Még várok mindenképp, csak kicsit megnyugodtam, hogy nem kötelező mások gyerekétől olvadoznom. Mindig furán érint, ha elém tolnak egy baba fotót, hogy "nézd milyen cuki"! Nekem mind egyformán aranyos, ritkán gyönyörködöm valaki gyerekén.
Úgy látom, hogy a baba illata, ahogy elkezd növeledni, utánozni, tanulni, nagyon szuper dolgok, de ennyi nehézség is jár a csomaghoz, szóval nem ettől várom a boldogságot. Inkább csak egy nagy "tanulási lehetőség" nekem, amit nem szeretnék kihagyni.
Más gyerekeitől én sem olvadozom. Nem játszottam kiskirálynőt terhesen sem, mint aokan manapság.
De a 2 fiamat imádom, ők a mindeneim és a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!