Szerintetek érdemes lehet úgy bevállalni egy gyereket, hogy nem igazán vágyom rá, viszont a párom szeretné?
Apám nem akart, nős ember volt, amikor anyám így akarta megfogni, hogy gyorsan teherbe esett tőle. Végül elvált, elvette anyámat feleségül, de 4 éves voltam, amikor elváltak és addig is állandóan csak ordítoztak, előttem is állandóan ment a ciriburi.
Miután elváltak, fizette a gyerektartást, de nem törődött velem. Pokoli sz.. gyerekkorom volt emiatt!
Tudtam, hogy nem kellek neki, soha egy szülinapon, névnapon, karácsonyon, iskolai ünnepségen, ballagáson, diplomaosztón nem volt ott. Nem vett részt az életemben.
Egyertelmuen NEM!
Meg ha teljes szivvel is vagysz ra es nem csak mas kedveert csinalod, akkor is iszonyu nehez a gyerekneveles. Ne buntesd se a gyereked, se magad ezzel a teherrel. Es ki tudja a parod nem e epp a gyerek utan fog lelepni(ne adj Isten, de epp ilyet is lattunk mar), akkor nezhetsz majd magad ele. Csak ha mar te is felkeszultel ra testileg es lelkileg is!!!
nem.
beszéljétek meg.
te sose akarsz vagy csak később? egyik megolható, másik nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!