Ha valakinek 40 éves koráig nem születik gyereke, érdemes 41-42 évesen bevállalni?
Rengeteg fura dolog van a világban,nem hiszem,hogy egy 60éves apuka olyan kirívó lenne;-) egyébként meg ne foglalkozzal azzal ki mit gondol.
Ha az egészségetek megengedi vágjatok bele,sok profi vizsgálat van,hogy az esetleges rendellenességet kiszűrjék.
A dédnagymamám is 43évesen szült,igaz többedik babáját.
Halálosan unalmas már, hogy hány éves lesz a szülő, amikor a gyerek 18. Komolyan: jobb egy züllött 20 éveshez születni, mint egy normális 40 éveshez? Ez szélsőséges, de folytathatnám.
Sajnos több vetélésem is volt, és nem így terveztem, de remélem, még összejön egy gyerek.
A jövő hónapban leszek 40.
Tavaly szültem, 43 vagyok, bár nem elsőt..., apuka 48. A barátnőm 41 lesz augusztusban, és szeptemberben fog szülni..
Amikor a második gyerekemet szültem 20 éve, akkor egy 42 éves első gyerekes anyukával szültem együtt. A gyerekek egy éve érettségiztek, és egyáltalán nem volt ciki senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!