Ha valakinek 40 éves koráig nem születik gyereke, érdemes 41-42 évesen bevállalni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 10:23
11/17 anonim válasza:
Hidd el, nem lesz fura a 60 éves apuka a ballagáson... És ha az lenne, te komolyan emiatt nem vállalnál inkább gyereket? Soha nem értem meg az ilyen felfogást.
12/17 A kérdező kommentje:
Ez nem jelenti azt, hogy nem vállalnék gyereket. Csupán érdekel mi erről az emberek véleménye.
2015. márc. 26. 12:01
13/17 anonim válasza:
De tényleg érdekel mások véleménye? Csak van egy indíttatásod, vágyad arra, hogy legyen gyereked. Ha meg nincs, akkor a kérdés és felesleges.
14/17 anonim válasza:
Abszolút érdemes. Ha úgy érzed most jött el az ideje, akkor most jött el az ideje.
15/17 anonim válasza:
Péterfy Bori 46 éves és 3 éve szült.
16/17 anonim válasza:
Aki igazán szeretne gyereket, az szerintem magas ívben tesz mások véleményére.
Az én anyukám 58 éves volt a ballagásomon, és eszembe sem jutott őt szégyellni, főleg, mivel klasszisokkal jobban nézett ki, mint némelyik 40-45 éves szülő.
Én is 38 évesen szültem a lányomat, és lesz testvére is (sajnos a kishúga halva született, így nekem már a harmadik gyerekem lesz). Ha szeretetet tudsz adni, akkor mindegy milyen idős vagy. Amúgy nekem is égnek áll a hajam ettől az általános felfogástól, hogyha nem jött össze harmincéveseb ,akkor inkább mondjunk le róla (mert hogy "nem lesz ki felnevelje, hiszen meghalunk ötven évesen")
17/17 anonim válasza:
15-ös vagyok. sztem ez tényleg egy dolog miatt rossz csak, hogy a nagyszülők sokkal kevesebbet láthatnak a gyerek életéből. illetve a szülőknek is sokkal fontosabb vigyázni innentől az egészségükre, hogy minél tovább velük maradhassanak. ez mondjuk egy szomorú szempont, de ezen kivül semmi nincs, ami ebben kivetnivaló lenne. most értél meg rá vagy most lettek meg hozzá a körülmények, ennyi. hol itt a gond ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!