Gyereket szeretnénk. Szerintetek jól csináltam, vagy ma is érdemes lenne együtt lennünk?
Butaság ez a számolgatás meg ezek ..2 naponta legyetek együtt vagy többször úgy nem lehet nem jól csinálni mert beleestek a termékeny napokba is
Ennyi nem kell túl komplikálni :)
Igazuk van az előttem szólóknak!
Februárban és márciusban számolgattam,hőmérőztem,osztottam és szoroztam,ouv környékén együtt voltunk és mégis megjött pontosan!
Áprilisban meguntam ezt az egész torturát,2 naponta voltunk együtt vagy éppen amikor jól esett,áprilisban már nem jött meg,7 hetes terhes vagyok!
Minél jobban rá kattansz a dologra annál nehezebben fog össze jönni!
Szeressétek egymást és ne számolgass!
B.
Ne legyetek már ennyire gyökerek. Vannak emberek, akiknek a szex nem fontos, keveset vagy egyáltalán nincsenek együtt. Attól még lehet párkapcsolat és akarhatnak gyereket.. Ezért számolgatnak.
Mi is heten 1* vagy 2* vagyunk együtt, mert ennyire van igényünk. Ha arra kerül a sor, akkor gyakrabban együtt leszünk, de ha valakinek ez nem megy, mert egyszerűen nem kívánja a dolgot, nem szereti a szexet, akkor marad a számolgatás.
Nem értem miért lepődtök meg ezen ennyire.
Kérdező, szerintem még ma is legyetek együtt, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!