Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyereket szeretnénk. Szerintet...

Gyereket szeretnénk. Szerintetek jól csináltam, vagy ma is érdemes lenne együtt lennünk?

Figyelt kérdés
A ciklus.hu szerint máj. 7.-én volt peteérésem. Együtt voltunk 6.-án, iletve előtte 3.-4.-én. A nyúlós cervixnyákkal 3. és 6.-a között találkoztam, de nem tudom mikor van a pé, a nyákos időszak elején, vagy végén.

2016. máj. 8. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted az teljesen normális, hogy valaki annyira nem szereti a szexet, hogy még véletlenül sem szeretkezik eggyel több alkalommal mint ami mindenképpen szükséges? Oké, hogy van, akinek nem fontos a.szex vagy nem szereti, de annyira nem szeretni, hogy még csak véletlenül sem akar "feleslegesen" egy aktust, nah azért az már nagyon elgondolkodtató. Alapból az ember kívánja a szexet, mivel az egy jó dolog. Én elhiszem, hogy valaki nem szereti túl gyakran, vagy annyira nem hevíti fel a dolog, hogy gyűrje állandóan a lepedőt, sőt el tudom azt is fogadni, ha valaki csak gyereknemzés céljából van együtt, de ők pl nem variálnak egy alkalmon, hanem csinálják, amikor esélyes napok vannak, úgyhogy számomra is megdöbbentő egy ilyen helyzet, amikor valaki egy alkalmon is filozófálgat, hogy csinálja-e vagy sem.
2016. máj. 8. 23:51
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
Az is lehet hogy nagyon vallásosak és csak gyereknemzés céljából szexelnek.
2016. máj. 8. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

87% Tudod mi az az aszexualitás?

Ki vagyok én, hogy bárkire azt mondjam, hogy nem normális, csak azért, mert mások a szexuális igényeik, mint nekem? És ki vagy te, hogy ilyet mondj?

Mert az normális, hogy valaki napjában 5* szexelni? Az normális, hogy valaki minden másnap? Az normális, hogy valaki havonta kívánja meg? Az normális, hogy valakinek fizikailag egyáltalán nincsen rá szüksége? Az normális, hogy valaki meg fizikailag felrobban, ha x időn belül nem "ürít"?

Kik vagyunk mi, hogy bárkit normális, abnormális, bármi egyéb jelzővel illessünk?

2016. máj. 9. 00:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, h bárkinek köze van hozzá. Ezer oka lehet, itt a gyk-n is láttam ilyen anyukát akunek a nődoki nézte a peteérését, igy hoztak össze 3 gyereket, a dokinak is megmondták, h nincs szex náluk. Hogy mik lehetnének az okok: aszexualitás, vallás, párkapcsolat jellege (mondjuk csak gyereket szeretnénk és nem vagyunk kapcsolatban), férfi meddő és közös megegyezéssel így hoznak össze egy gyereket, homoszexualitás, betegség, pl. az egyik félnek megerőltető a szex, korábbi nemi erőszak áldozata sem fogja feltétlen akarni a szexet. Egyébként nem tudom, h egy kérdésre miért nem lehet szimplán válaszolni, miért azon kell csámcsogni, h én hányszor szexelek? Engem a cervixnyák pontos kapcsolata az ovulációval sokkal jobban érdekelt volna.
2016. máj. 9. 08:39
 15/18 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagyok korlátolt de ez akkor is durva

Egy nőtől talán nemde h a pasi se akar azt ki veszi be

A delfin es az ember élvezik a szexet ez lehetetlen ...mas nem élvezi abolygon

2016. máj. 9. 08:47
 16/18 A kérdező kommentje:

Jó, ha valaki a szexuálpszichologiárol akar társalogni, akkor tegyen fel új kérdést. Ha valaki tudja, hogy a cervixnyák a peteérés előtt, közben vagy egyéb időpontban jelenik meg annak nagyon várom a válaszát.

Ha valaki pedig sem a kérdést, sem a kommentjeimet nem tudja elolvasni, értelmezni az ha egy mód van rá ne írjon. Köszönöm.

2016. máj. 9. 09:02
 17/18 anonim ***** válasza:
14 es válaszra írom hogy engem 15evesen megerőszakoltak es ra két évre mikor barátom lett tudtam sexelni kellett nemi ido de tudtam es imadom azota is a dolgot :)
2016. máj. 9. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdésre meg igen tegnap jó ha együtt voltatok

De a nő részéről az orgazmus segíti az ovulaciom es peteérést .. Férfi meg csak élvezi ha elmegy benned de mindegy :)

2016. máj. 9. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!