Gyereket szeretnénk. Szerintetek jól csináltam, vagy ma is érdemes lenne együtt lennünk?
87% Tudod mi az az aszexualitás?
Ki vagyok én, hogy bárkire azt mondjam, hogy nem normális, csak azért, mert mások a szexuális igényeik, mint nekem? És ki vagy te, hogy ilyet mondj?
Mert az normális, hogy valaki napjában 5* szexelni? Az normális, hogy valaki minden másnap? Az normális, hogy valaki havonta kívánja meg? Az normális, hogy valakinek fizikailag egyáltalán nincsen rá szüksége? Az normális, hogy valaki meg fizikailag felrobban, ha x időn belül nem "ürít"?
Kik vagyunk mi, hogy bárkit normális, abnormális, bármi egyéb jelzővel illessünk?
Nem vagyok korlátolt de ez akkor is durva
Egy nőtől talán nemde h a pasi se akar azt ki veszi be
A delfin es az ember élvezik a szexet ez lehetetlen ...mas nem élvezi abolygon
Jó, ha valaki a szexuálpszichologiárol akar társalogni, akkor tegyen fel új kérdést. Ha valaki tudja, hogy a cervixnyák a peteérés előtt, közben vagy egyéb időpontban jelenik meg annak nagyon várom a válaszát.
Ha valaki pedig sem a kérdést, sem a kommentjeimet nem tudja elolvasni, értelmezni az ha egy mód van rá ne írjon. Köszönöm.
Kérdésre meg igen tegnap jó ha együtt voltatok
De a nő részéről az orgazmus segíti az ovulaciom es peteérést .. Férfi meg csak élvezi ha elmegy benned de mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!