Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kisbabát szeretnénk, milyen...

Kisbabát szeretnénk, milyen terhesvitamint ajánlotok az elején?

Figyelt kérdés
A trimeszter 1 et szedtem eddig kb fél hónapig, amivel annyit értem el, hogy egy héttel előbb megjött a menzim, ami eddig soha nem fordult elő, és össze vissza kipattogtam, igy azzal leálltam. Melyik vitamint ajánlanátok? :)
2019. aug. 6. 12:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Teherbeesés előtt semmilyet. Én az alábbiakat szedtem a pozitív tesztig:

- folsav 1,5 mg/nap

- D vitamin 2200 NE/nap

- E vitamin 400 mg/nap

A terhesvitamin, meg babaváró-vitamin valójában parasztvakítás, jó, ha szeded, de nem múlik rajta semmi. A monovitaminok fenti dózisa már érdemben befolyásolja a peteérés minőségét, a méhnyálkahártya vastagságát, stb. Bármelyik terhesvitaminban ezeknek a töredéke van csak. Ha rendben van a ciklusod összességében, akkor elég csak folsavat szedni.

Amikor pozitívat teszteltem, akkor váltottam sima Gravidára az egyszerűség kedvéért. (Meg pl. E vitaminból annyit nem is szabad terhesen).

Szóval én első körben a folsavat és a D vitamint javaslom neked.

2019. aug. 6. 12:36
 2/21 anonim ***** válasza:
58%

Szia! Én a Femibion 0 vitamint szedtem januártól,és márciusban pozitivat teszteltem! Azóta is a Femibiont szedem!

Én mindenkinek szivből ajánlom! Nem pattogtam ki,hányingerem sem volt,nem híztam tőle! 20.hetes vagyok és eddig 3kg-ot híztam

A rendszertelen menszire én cickafarkfű teát ittam ovulációig,majd palástfű teát menszeszig!

Ezt is csak ajánlani tudom!

Remélem tudtam segíteni! 😘

2019. aug. 6. 12:36
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Én femibiont szedek a tervezéstől még mindig (még szoptatok). Nem tudom mennyire a vitamin miatt, de ahogy abbahagytam a fogamzásgátlót egyből elkezdtem szedni és 2 hónap múlva terhes lettem. Nem volt vele semmi gondom. Sőt egész terhességem alatt nem volt egy rosszullétem sem, egyszer sem hánytam, teljesen jól voltam végig. Nekem bevált. Sok sikert. :)
2019. aug. 6. 12:37
 4/21 anonim ***** válasza:
49%
Nekem az orvosom az Elevitet ajánlotta, nem volt mellékhatása.
2019. aug. 6. 12:43
 5/21 anonim ***** válasza:
4%

Semelyiket

Vagy vitaminhiányos vagy?

2019. aug. 6. 12:50
 6/21 anonim ***** válasza:
58%

A Jutavit Terhesvitamin saját tapasztalataim szerint és ár-érték arányban is magasan a legjobb és szerintem veri a többit, a sokkal drágábbakat!

Szedheted a terhességet megelőzően és a terhesség, majd a szoptatási időszak alatt is.

Nekem nagyon bevált anno és szívből ajánlom!!

2019. aug. 6. 13:02
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
Femibion 0-t. Amikor elkezdtem szedni akkor estem teherbe. Előtte 7 hónapig semmi. Nem tudom van-e összefüggés, de nekem bevált.
2019. aug. 6. 13:04
 8/21 anonim ***** válasza:
65%
(Ja, és semmilyen más vitamin nem kellett mellé, csak ebből napi egy szem!! 6-os válaszoló voltam.)
2019. aug. 6. 13:05
 9/21 anonim ***** válasza:
81%
Femibion 0
2019. aug. 6. 13:46
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

GAL multivitamin.

A lényeg: folsav helyett folát. D és E-vitamin elengedhetetlen, valamint szerves cink, magnézium, K2-vitamin a D-vitamin mellé.

2019. aug. 6. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!