Ki milyen terhesvitamint szed/ett teherbeesés előtt illetve az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 10:54
1/12 anonim válasza:
2015ben dm sajatmarkas A-Z mama nevű vitamint szedtem. 60db 1000ft alatt van.
Most kisteso projekten vagyunk és elevitet szedek.
2/12 anonim válasza:
Én is a Dm-est szedtem. Az orvos azt mondta, teljesen megfelel. Én nem látok amúgy nagy különbséget a vitaminok között összetételben.
3/12 anonim válasza:
Én is dm, az összes gyerekkel. 😊
4/12 anonim válasza:
Elevittel kezdtem a teherbeesés előtt. Kb. 3 hónapig szedtem, de rosszul voltam tőle. Hipp Natalra váltottam és magnéziumot szedtem még.
5/12 anonim válasza:
Gravida-t szedek, első trimeszterben vagyok. Előtte nem terhes vitamint szedtem (Biotech Multivitamin for women).
6/12 anonim válasza:
Csak folsavat szedtem teherbeesés elött mindkét alkalommal 3 hónappal a tervezett teherbeesés elött. Első babánál amint terhes lettem elkezdtem Femibiont szedni, végig azt szedtem. Most a másodiknál az első trimeszter végéig szintén femibiont szedtem, de kiderült, hogy pajzsmirigyemmel problémák, így átváltottam jódmentes Jutavit terhesvitaminra.
8/12 anonim válasza:
Femibion terhesvitamin a 12 héttől kell szedni a femibion 2 est
9/12 anonim válasza:
Babatervezéskor folsavat szedtem, majd Gravidàt kezdtem, de brutàl hányingerem volt tőle. Jutavitot szedtem végig, a véreredményeim szuperek voltak.
10/12 anonim válasza:
Elevitet, ahogy megtudtam, hogy babat varok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!