Ti hogy és mivel veszitek be a terhesvitamint?
Figyelt kérdés
Én Trimesztert szedek, ebből napi kettő kell bevenni, de olyan büdös, hogy csak na. Szóval én ízesített ásványvizzel szoktam bevenni, így nincs utoize. És este vagy reggel veszitek be? Egyáltalán van jelentősége, hogy a nap mely szakaban vesszük be?2019. márc. 20. 09:46
1/14 anonim válasza:
Ez csak vitamin. Tökmindegy, hogy veszed be.
2/14 anonim válasza:
En Gravidát szedek,simán vízzel,de arra figyelnem kell,hogy étkezés után kb fél óra teljen el mert különben nem marad bennen 25.hetes vagyok de ez az egyetlen vitamin amit nem hányok ki ha betartom a kb 30percet
3/14 A kérdező kommentje:
Én még nem vagyok kismama, de az orvosom tanácsara már most elkezdtem szedni a terhes vitamint. Ő a Femibiont meg a Trimesztert ajánlotta, mert először magamtol a Czeizel vitamint kezdtem el szedni és emelyegtem nagyon tőle, viszont a Trimeszter nagyon jó nekem, de nyilván mindenkinek más. Mondjuk igen, erre is rá van írva, hogy étkezés után kell bevenni, bár én még nem vagyok olyan bátor,hogy egyszerre vagyem be a kettő tablettát. Egy pár órát mindig jagyok a kettő között. Amúgy a büdös szaga szerintem a vastol van, meg hát alapból "multivitamin", az meg mind büdös 😁. Szóval mi most kezdtük el a próbálkozást és kíváncsi leszek, hogy mikorra jön össze a mi babánk.
2019. márc. 20. 10:45
4/14 A kérdező kommentje:
Első!
Amint látod, sokaknak azért nem tök mindegy hogy veszi be. Van, aki tényleg rosszul van tőle. Lórúgás vitamin ez, már ha csak a benne lévő cuccok arányát nézed is.
2019. márc. 20. 10:47
5/14 anonim válasza:
Nem olyan lórugás az. Nekem szednem kell mellé pluszban vitamint amit amúgy is tartalmaz, mert ami benne van az kevés. Dvitamin, vas, folsav. Én reggel veszem be mindig a pajzsmirigy gyógyszerrel együtt.
6/14 A kérdező kommentje:
Hát valakinek nem lórúgás, valakinek az. Valaki ha nem jól veszi be, kihányja, valakinek mindegy, mikor mivel, hogy. Nővérem olyan, hogy semmi gyógyszertol nincs rosszul, amitől "kellene" mert rá van írva attól sem. Én pont az ellentéte vagyok, nekem kellett két hét mire nem émelyegtem a terhes vitamintol. Mások vagyunk.
2019. márc. 20. 11:13
7/14 anonim válasza:
Én elevitet szedek tervezés ota mindig csakis étkezés közben ebéddel napi 1et szedtem kulonben kijott belolem.is nem terhesen is. Most a masodik trimeszterben nem.okoz már gondot de továbbra is étkezéssel szedem.
8/14 anonim válasza:
Elevitet szedek. Esténként veszem be kevés vízzel, vacsi előtt vagy után. Nem vagyok hányós (még), így nincs probléma azzal, hogy viszontlátom.
10/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ez is csak egy multivitamin es mint minden multivitaminnal, itt is csak egy szabaly van; ne ehgyomorra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!