Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy és mivel veszitek be...

Ti hogy és mivel veszitek be a terhesvitamint?

Figyelt kérdés
Én Trimesztert szedek, ebből napi kettő kell bevenni, de olyan büdös, hogy csak na. Szóval én ízesített ásványvizzel szoktam bevenni, így nincs utoize. És este vagy reggel veszitek be? Egyáltalán van jelentősége, hogy a nap mely szakaban vesszük be?
2019. márc. 20. 09:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát nézzétek meg miből hány százalék van ezekben a vitaminokban. Tényleg lórúgás.
2019. ápr. 6. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia, én gravidát szedtem, és sokszor hirtelen rosszul lettem tőle, kihánytam. Gondolom a bevonata vagy nem tudom, de bevétel után öt perccel már émelyegtem. Aztán egyik este, közvetlenül vacsora után vettem be, semmi gond nem volt tőle. Szóval szerintem kösd étkezéshez. Bár a trimesztert nem ismerem, egyáltalán nem biztos, hogy gondot okoz.
2019. ápr. 6. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát eltelt pár év, de mindig mindent úgy szedek, ahogy a tájékoztató írja, igy neked is ezt tudom javadolni.
2019. ápr. 6. 21:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Persze, én is csak és kizárólag evés után veszem be és ugye a trimeszterbol egy nap kettő szemet kell szedni, szóval én még egyszerre sem veszem be a kettőt, mindig várok a két bevétel között pár órát. Ezt nem írta a tájékoztató, de nem akarom, hogy egyszerre sok legyen a szervezetemnek. De az ilyen vitaminokat mindig étkezés után szabad csak bevenni ezért van, hogy nem is reggel, hanwm ebéd vagy vacsora után veszem be, mert mondjuk épp reggel nem volt időm enni, vagy csak pár falatra volt lehetőségem.
2019. ápr. 7. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!