4-5 hónapos baba tápszeres baba hozzátáplálást hogyan? Alma, banán, krumpli, répa... Pürèsítve azt tudom. De még miket lehet neki adni. Háztartási keksz? Hús? Mikortól? Annyira bátortalan vagyok. Védőnő és orvos is javasolta a hozzátáplálást.
Nem kaptam szinte egyáltalán tanácsot. Kérlek anyukák akik hasonló helyzetben voltatok segítsetek! Köszönöm.
Lepontozók kritizálok kimèljenek. (nem mindenki tuja szoptatni a babáját) sajnos!
11!
A mai ételeket elnézve szerintem van. Mikroműanyagot találtak a méhlepényekben kutatók. Innentől kezdve...
Jo hat ilyen alapon igazabol etethetnem akkor mar mirelit szarokkal, csokival, chipsszel, akarmivel, mivel ugyis mindegy. Kaphatna kavet is, mivel terhesseg alatt ittam napi egyet, tehat a koffeint mondhatni ismeri. 🤣
Ezt barmire ra lehetne huzni, de attol en meg nem tartom jo otletnek.
Megnéztem egy random háztartási kekszet, a színezék az karamell (nem cikisebb mint a cukor), a térfogat növelő szer sütőport jelent, lánykori nevén szódabikarbóna. Nem kell mindentől parázni.
A hozzáadott cukornál inkább az a fontos, hogy a túlzottan édes ízhez ne szoktassuk hozzá a finom ízérzékelésű babát. Ha az édes almához keverem az édes kekszet, az már kicsit sok. De amúgy a háztartási keksz nem olyan vészes cukor szempontjából.
Amúgy én anyatejből tejbegrízt főztem, mert sok volt úgyis és az volt a glutén forrás eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!