Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 4-5 hónapos baba tápszeres...

4-5 hónapos baba tápszeres baba hozzátáplálást hogyan? Alma, banán, krumpli, répa... Pürèsítve azt tudom. De még miket lehet neki adni. Háztartási keksz? Hús? Mikortól? Annyira bátortalan vagyok. Védőnő és orvos is javasolta a hozzátáplálást.

Figyelt kérdés

Nem kaptam szinte egyáltalán tanácsot. Kérlek anyukák akik hasonló helyzetben voltatok segítsetek! Köszönöm.

Lepontozók kritizálok kimèljenek. (nem mindenki tuja szoptatni a babáját) sajnos!

jan. 19. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Es az anyatejben van szinezek, terfogatnovelo meg mittudomen mi?
jan. 20. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:
15%

11!

A mai ételeket elnézve szerintem van. Mikroműanyagot találtak a méhlepényekben kutatók. Innentől kezdve...

jan. 20. 08:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Jo hat ilyen alapon igazabol etethetnem akkor mar mirelit szarokkal, csokival, chipsszel, akarmivel, mivel ugyis mindegy. Kaphatna kavet is, mivel terhesseg alatt ittam napi egyet, tehat a koffeint mondhatni ismeri. 🤣

Ezt barmire ra lehetne huzni, de attol en meg nem tartom jo otletnek.

jan. 20. 09:12
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

Megnéztem egy random háztartási kekszet, a színezék az karamell (nem cikisebb mint a cukor), a térfogat növelő szer sütőport jelent, lánykori nevén szódabikarbóna. Nem kell mindentől parázni.

A hozzáadott cukornál inkább az a fontos, hogy a túlzottan édes ízhez ne szoktassuk hozzá a finom ízérzékelésű babát. Ha az édes almához keverem az édes kekszet, az már kicsit sok. De amúgy a háztartási keksz nem olyan vészes cukor szempontjából.

Amúgy én anyatejből tejbegrízt főztem, mert sok volt úgyis és az volt a glutén forrás eleinte.

jan. 20. 14:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
4-5 hónapost sehogy nem kell hozzátáplálni. Tápszeres babánál sem kell 6 hónapos kor előtt kezdeni, de még jobb, ha megvárod az érettség jeleit. Nyelvkilökő reflex eltűnése, érdeklődés az ételek iránt, stabil törzstartás, vagy még jobb, ha önállóan ül.
jan. 20. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!