Miért ilyen bátortalan?
Figyelt kérdés
Egy közel másfél éves gyerek csak játszin vagy utcán csak úgy akar sétálni szaladni ha fogom a kezét. Hiába vannak ott más gyerekek akkor megy oda ha én is megyek vele. Próbáltam sok mindent , mondom neki menj bátran anya néz , fussál ügyesen majd nézlek megvárlak.
Érdekli a gyerekek fogja is a kezüket puszilgatja stb de utána szalad hozzám sírva míg a kezem meg nem fogja
2021. máj. 25. 12:42
1/7 anonim válasza:
Neked meg mi a bajod? Szegény gyerek teljesen normális, te meg piszkálod. 1,5 éves! Akkor aggódj, ha ovis korára se engedi el a kezed.
4/7 anonim válasza:
Én elolvadok attól, hogy a 15 hónapos lányom ha kicsit messzebb merészkedik, utána visszaszalad hozzám megfogni a kezemet, hogy együtt menjünk tovább... 😍😍💕💕 Régen nem lehetett hozzáérni a kezéhez.
5/7 kicsibarany válasza:
Nincs baj a viselkedésével. Vannak bátrabb gyerekek is, meg ilyenek is, mindkettő normális másfél évesen.
6/7 anonim válasza:
Hát az enyém 3,5 éves koráig ilyen volt, szóval...
7/7 anonim válasza:
Ugyan ilyen az én gyermekem is másfél évesen. Nincs ezzel gond, teljesen normális.
Fogadd el, hogy a gyermeked introvertált típus, ne akard megváltoztatni, azzal mind ketten sérültök.
Jobb lenne ha tok vadidegenhez futna es annak fogna meg a kezét, hogy menjenek el fagyizni?
Inkább ilyen legyen, mintsem túl bator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!