Tapasztalt anyukák véleményére lennék kíváncsi,akik elővigyázatosságból vittek be tápszert a kórházba. Melyiket? Hogy oldották meg az elkészítést, babavíz, mikro? Szóltak érte, hogy miért nem a szoptatással próbálkozik?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra az esetre, amikor pl. nem indul meg a tej, hiába van cicin a baba és úgy dönt az anya, hogy nem hagyja éhezni,inkább ad neki tápszert.2023. okt. 19. 12:09
11/50 A kérdező kommentje:
Nem lesz egyszerű az biztos. Az egyik bimbóm lapos, a másik teljesen befelé forduló. Vettem kiemelőt is, bimbó védőt is, majd meglátjuk meddig jutunk.
2023. okt. 19. 13:15
12/50 anonim válasza:
Inkább egy szoptatási tanácsadóra költsd a pénzt (van ingyenes is).
13/50 anonim válasza:
Ha viszel be, fix, hogy nem fogsz tudni szoptatni. A baba indítja be a tejet, ha megtömöd tápszerrel, nem fogja úgy szívni, hogy rendesen termelődjön.
14/50 anonim válasza:
Bár se nem volt lapos, se befelé forduló, de nekem teljesen megváltozott a bimbóim kinézete a szoptatástól, megnyúltak és úgy maradtak szinte állandóan. A kórházban közölték, hogy bimbóvédő nélkül biztos nem fog menni ilyen mellekkel (milyen?!) és jól rászoktattak a bimbóvédőre. Nagyon sokat szenvedtünk vele, végül 3 hónap után sikerült megszabadulni tőle és normálisan szoptatni. Egy szoptatási tanácsadó segített, ha ő nem lett volna akkor biztos nem szoptatom a lányomat 2 év 9 hónapig. Nem mondom, hogy a bimbóvédő ördögtől való, de nagyon be tud zavarni ha indokolatlan. Minél jobban olvass utána szerintem, hogy ne tudjanak összezavarni. Csetneki Julianna tartalmait szívből ajánlom.
15/50 anonim válasza:
Ezt nem lehet megcsinálni titokban. Amikor én szültem 3 óránként kellett etetni, előtte, utána lemérni a babát, hogy mennyit szopott. De ha szoptathatod bármikor, akkor is szem előtt vagy és észreveszik, hogy mit csinálsz. A cumisüveget hogyan sterilizalod? Meg kellene bízni valamennyire a szemelyzetben. Nekem amikor nem lövellt be a tej megkérdezték, hogy adhatnak-e tápszert. Azt is ők mondták meg melyik márkát adjam később. Jobban értenek hozzá úgyhogy hittem nekik és nem én választottam ki egy random tápszert.
16/50 anonim válasza:
Mikor bent voltam, többen is hoztak be tápszert mert üvöltött a gyerekük az éhségtől.
Ők babavizet vittek meg Milumil HA Startot, vízforralót, és úgy melegítették, aztán termoszba tették a vizet és úgy keverték hozzá a tápszert meg a hideg babavizet.
De láttam olyat, aki cumisüveg melegítőben melegítette 37 fokosra amit bekevert.
Sterilizálni meg a nővérek sem sterilizálnak, csak elöblítik az itatópoharat, meg egyébként sincs értelme.
17/50 anonim válasza:
15-ös nem tudom, te mikor szültél, de a legtöbb kórházban a kutya nem néz rád kb. egész nap, és igény szerinti szoptatás van, nem méregeti senki a babákat.
Nálunk észre se vette volna senki, ha egy anyuka tápdzert kever be.
18/50 A kérdező kommentje:
16-os. Köszi szépen az infót 😊 És hogy fogadták a csecsemősök ezeket a magánakciókat? Mert gondolom a tápszeres táplálás jobban látszott a mérlegen és tudtak róla hogy így csinálják az anyukák, nem?
2023. okt. 19. 14:06
19/50 anonim válasza:
Nálunk is így volt 6 hónapja szültem veszprém megyében de írnom kellett mikor evett a baba (mettől meddig) és mennyit (hány grammot). Szüléy előtt megkérdezték hogy beleegyezem e a hozzátáplálásba amíg nm indul be a tejem.
20/50 A kérdező kommentje:
Aki a konkrét kérdésre válaszol, az le van pontozva csak azért, mert leírta, hogy látott ilyet és hogy mit tapasztalt? 🤦♀️
2023. okt. 19. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!