Kisfiam 8 hetes és 5 kg. 130 mili (120mili babavíz + 4kanál tápszer) tápszert eszik 3-4 óranként. Olyan mintha kevés lenne neki. Mennyit evett a ti babátok ilyen súllyal? 3800-zal született.
Általában 6x eszik egy nap. Az ugye 780 mili. De néha amikor megeszi, sír, tömi a kezét hiába vígasztalom, probálom elterelni a figyelmét. Aztán kb. 10-20 perc és abbahagyja.nem tisom ilyenkor vajon éhes lehet-e még.
Nem pici babóca, 60 centi.
Az enyém 9 hetes, 63 cm és 5150 gramm (3700 grammal született) . 3-4 óránként eszik, de nem ugyanannyit, van mikor 80 ml-t van, hogy 120 ml-t, nagyon ritkán 170 ml-t. Ötször eszik egy nap, az éjszakát átalussza. Sosem eszi meg a súlya szerinti napi mennyiséget, nem túl jó evő, de nem tudok vele többet megetetni.
Ha úgy érzed éhes, adj még neki.
Akinek nem evett mindig ugyanannyit, kiköpte a cumisüveget? Az én fiam szerintem annyit enne amit kap, még sose fordult elő, hogy ne kérje amíg van az üvegben. 🤭
Kibukni se jellemző, igazi kis haspók. Csak közben meg a látogatók mind azt mondják, hogy Te jó ég mekkora baba!!!
Lassan belémbeszélik, hogy túletetem.. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!