A szentkirályi mentesvíz az babavíz? Tudom, h ra van írva, h adható babáknak forralás nélkül. De akar egy két hetesnek is lehet tapszert keszíteni belőle?
Igen, lehet.
Hát nem tudom... Gondolom azért van kisebb is, mint ahogy a Colca Colából van 2 literes, meg 0,5 literes is :D
A sima Szentkirályi szénsavmentes nem egyenlő a Szentkirályi babavizzel. Más a kettő.
Ha jól értem, ezt kérdezted.
Kedves utolsó!
Nem más a kettő, hanem ugyanaz. Teljesen ugyanaz, nézd meg az összetevőket.
Én mindig ebből az ásványvízből csináltam neki a tápszert. Forralás nélkül, csak arra figyeltem, amedidg nagyon pici volt, hogy a 24 órája felbontott maradékát én ittam meg és bontottam újat. Kb. 6 hó körül álltunk át a csapvízre (forralás nélkül), de nálunk jó a víz amúgy. Ha nem lenne jó, akkor most is szentkirályit kapna forralás nélkül.
Megjegyzés: ha tápszeres és van a tápszerben + fluorid (Milumilban van a legkevesebb, babylove-ban több), akkor a szentkirályi az egyik legjobb víz a tápszerhez, mert abban van a legkevesebb és így nem lesz túladagolva a vízben lévő miatt.
4-es vagyok.
Nem mondjátok...soha nem nézegettem a rendes szénsavmenteset, relative azért, mert szoktam ásványvizet inni, szóval nem volt mit összeahasonlitani. :)
Nagyon ritkán veszek babavizet, szokott itthon lenni, ha netán gyorsan kell valamihez akkor legyen, ne kelljen forralgatni.
De ezt nem tudtam...Szóval elmegyek a boltba, megveszem a normál Szentkirályi szénsavmenteset, és voila, mintha babavizet vennék - csak féláron. :)
Köszi Nektek! :)
(ma már megtanultam azt is, hogy mi az a korrigálható kor a babáknál, szóval okosodok folyamatosan itt a GYK-n:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!