Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » A szentkirályi mentesvíz az...

A szentkirályi mentesvíz az babavíz? Tudom, h ra van írva, h adható babáknak forralás nélkül. De akar egy két hetesnek is lehet tapszert keszíteni belőle?

Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 16:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:))
2015. márc. 4. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is használom a szentkirályit a tápszerhez. Itthon úgy, hogy forralt csapvizhez adom ha pl túl melegre sikerült. Ha megyünk valahová, akkor simán azt kapja melegítve. Semmi gond nem volt eddig. Néha simán inni is azt kap ha pl úton vagyunk. Itthon forralt, visszahűtött csapvizet.
2015. márc. 30. 18:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ja még annyit, hogy 1, másfél nap után már én sem adom neki, bontok újat. A kicsi most 4 hónapos, kb 6 hetes kora óta van ez a megoldás.
2015. márc. 30. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!