Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Rossz anya az, aki meg sem...

Rossz anya az, aki meg sem próbálja szoptatni a babáját?

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 12:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
71%
Az, hogy valaki jó vagy rossz anya, netán közepes, sok-sok tényezőn múlik. Nem lesz valaki automatikusan rossz anya, ha nem kíván szoptatni saját elhatározásból, orvosi indok nélkül, vagy esztétikai, kényelmi okból. Nem a szoptatás az anyaság alfája és omegája. Nyilván jó a babának, de nem ez a legfontosabb.
2022. jún. 19. 14:06
 12/43 anonim ***** válasza:
43%

Az egészségügyi dolgokat tegyük félre, szerintem itt arról van szó, hogy meg sem akarja próbálni, visszataszítónak talalja a gondolatot.

Szerintem ezzel van baj.

Az elsődleges anyai ösztön hianyzik a nőből. Képes rá, megtehetné, de nem akarja.

A gyermek etetése nem véletlenül úgy alakult ki, hogy az anya képes a táplálására. Mindenki szembe akar menni mostanában a természettel, termeszetesseggel. Mostmar mindenre van mű pótlás és sokan élnek vele, ha nem kéne akkor is. Ezt nem tudom megerteni én sem.

Ha fáj, rosszul érzi magát tőle, nem megy, nem kell erőltetni. De aki meg sem tapasztalja..?

2,5 éve szopik a gyerekem. Nekem se volt mindig kellemes, terhes is volt sokszor. De eszembe se jut önös érdekeim miatt leszoktatni. Ez az első ami osztonbol jön a babának és jó esetben az anyának is.

2022. jún. 19. 14:07
 13/43 anonim ***** válasza:
45%
Igen az. Nem azért mert nem szoptatja, hanem mert meg sem próbálja a legjobbat adni a gyerekének a saját önzősége miatt.
2022. jún. 19. 14:08
 14/43 anonim ***** válasza:
61%

16, a legjobb, amit adhat neki, egy boldog anya. Egy olyan, aki gyűlöl szoptatni, senkinek nem jó. A babának sem.

Hagyjátok meg mindenkinek a jogot a döntésre.

2022. jún. 19. 14:13
 15/43 anonim ***** válasza:
41%
17es persze...A legjobb amit adhat ha szoptat és ezzel megfelelő vitaminokat immunanyagokat ad át. Nem a baba kérte hogy megszülessen, így aki vállalta, annak kutya kötelessége lenne a legjobbat adni neki. Vagy ne vertyogjon a rossz anyának tartják.
2022. jún. 19. 14:16
 16/43 anonim ***** válasza:
62%
18, a vitamin pótolható. Az anya nem.
2022. jún. 19. 14:19
 17/43 anonim ***** válasza:
35%
Igen, rossz anya,mert önmagát a baba elé helyezi.
2022. jún. 19. 14:26
 18/43 anonim ***** válasza:
37%
Önző.
2022. jún. 19. 14:39
 19/43 anonim ***** válasza:
72%

Boldog anya, boldog baba. Nekem ez a véleményem.

Mondom ezt szoptatós anyukaként. Ha anyának nagy teher a szoptatás és tápszerezni akar, akkor tessék csak támogatni!!!!!!

2022. jún. 19. 15:14
 20/43 anonim ***** válasza:
55%
Nem tartom normálisnak azt, hogy valaki undorodik a saját gyereke táplálásától.
2022. jún. 19. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!