Rossz anya az, aki meg sem próbálja szoptatni a babáját?
Az egészségügyi dolgokat tegyük félre, szerintem itt arról van szó, hogy meg sem akarja próbálni, visszataszítónak talalja a gondolatot.
Szerintem ezzel van baj.
Az elsődleges anyai ösztön hianyzik a nőből. Képes rá, megtehetné, de nem akarja.
A gyermek etetése nem véletlenül úgy alakult ki, hogy az anya képes a táplálására. Mindenki szembe akar menni mostanában a természettel, termeszetesseggel. Mostmar mindenre van mű pótlás és sokan élnek vele, ha nem kéne akkor is. Ezt nem tudom megerteni én sem.
Ha fáj, rosszul érzi magát tőle, nem megy, nem kell erőltetni. De aki meg sem tapasztalja..?
2,5 éve szopik a gyerekem. Nekem se volt mindig kellemes, terhes is volt sokszor. De eszembe se jut önös érdekeim miatt leszoktatni. Ez az első ami osztonbol jön a babának és jó esetben az anyának is.
16, a legjobb, amit adhat neki, egy boldog anya. Egy olyan, aki gyűlöl szoptatni, senkinek nem jó. A babának sem.
Hagyjátok meg mindenkinek a jogot a döntésre.
Boldog anya, boldog baba. Nekem ez a véleményem.
Mondom ezt szoptatós anyukaként. Ha anyának nagy teher a szoptatás és tápszerezni akar, akkor tessék csak támogatni!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!