Dehogy fáj az!
Csak vannak görcsös anyukák akik nem tudnak rendesen szoptatni. Meg olyanok is vannak, akik NEM akarnak szoptatni nehogy logjon a cicijuk. A gyerek meg ösztönből rá tud rendesen csatlakozni a cicire, mivel az eletoszton benne van.
Még is mitol fájna?? Nem harap a gyerek, hogy az fájjon!
Első pillanattól fogva ahogy kibújt belőlem a gyerekem, onnan már ösztönből tudta hogy mit hogy kellett szopni.
Persze a szoptatási tanácsadók adnak, mondanak hülyeségeket, nekem is rosszul mutatták és magyarázták hogy kell... Akkor persze hogy fáj és sebesedik a cici. De aztán megmondtam hogy majd én azt tudom hogy hogyan kell szoptatni! Mindjárt semmi bajom sem volt. Persze a szobába akikkel voltam, azok meg kuszkodtek a szopival... 🙄 a cici elé tartotta a babát egy pillanatra a nő, azt azt mondja hogy nem szopik a baba.. Hogy most mit csináljon?? Mondom neki hogy rakja rá cicire, ne csak elé logassa azt a gyereket... Csak azért is nem úgy csinálta ahogy mondom.... Persze egész nap és éjjel uvoltott a két kolke mert éhesek voltak az ikrek....
Szóval vannak ilyen ostoba bugyutak akik azt sem tudják mi merre hány méter... 🙄🤦♀️
Úgyhogy ismétlem, nem fáj a szoptatás!!!!!
Kérem a lepontozasom, mert a sok irigykedo így éli ki magát mert magára ismert!! Sok buta liba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!