Az első pár hétben fájt, utána már semmi gond nem volt, csak attól sírtam, hogy milyen édes ahogy szopizik (francos hormonok is...).
Aztán 4 hónaposan kijöttek az első fogak és elkezdett harapni. Most 11 hónapos és minden újabb fognál van ilyen harapós korszakunk, de ezt a pár napot túl lehet élni.
Jaj 7eske te mekkora egy seggfej vagy :)
Nekem pl nagyon fájt,mivel 2 napig letapadt nyelvvel szopizott mielőtt felvágták neki. Sebes lett,vérzett. 1 hónapig sírva szoptattam. De aztán már imádtam és most is. Nem jó érzés persze de megszokja a melled.
Mondjuk az akinek van teje és nem vészeli át a fájdalmasabb időszakot,az szégyellje magát.
Én is vérző,sebes bimbókkal szoptattam hetekig. Minden etetésnél gyomorgörcsöm volt de sosem jutott eszembe csak azért tápszerre váltani. Mára már nem mondom hogy kellemes,de nem jár fájdalommal.
# 20 Mi az, hogy szégyellje magát?! Ki vagy te, hogy ismeretlen embereket elítélj egyetlen apró információ birtokában? Az még megvan, hogy a szoptatás nem kötelező? És az, hogy abszolút magánügy? Inkább az szégyellje magát, aki hozzád hasonlóan ítélkezik.
Örülj neki, hogy te olyan hős anyuci voltál, hogy véres bimbóval is szoptattál, jár a vállveregetés, ettől független semmivel nem vagy több annál, aki nem szoptatott.
Már miért kéne bárkinek akárcsak egy pillanatra is szégyenkeznie azért, mert bár volt teje, mégsem szoptatott?!? Mert mondjuk idegennek/rossznak érezte vagy épp írtóra fájt vagy gyűlöli ha bárki hozzáér a melléhez stb?
Talán szoptatni kötelező és valami hősnek számít az, aki szoptat, míg aki nem az emiatt kevesebb lesz anyaként? Hát nem. Nem attól lesz valaki jó anya, hogy szoptat. Senkinek nem kell szégyellnie azt, hogy hogyan eteti a saját gyerekét, ellenben az, aki ennyire rosszindulatú és előítéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!