Mennyire gyakori az oxigénhiány természetes szülés alatt?
Figyelt kérdés
Első Baba nagyon félek.2019. máj. 29. 08:11
21/22 anonim válasza:
En egy hete szültem természetesen, a baba szivhangja leesett minden fajasnal, ezért (még odabent a hasamban) vajúdás közben vert vettek a fejéből hogy van-e oxigén hiány. 1 perc alatt lett eredmény , hogy nincs hiány.
(Angliában élünk, ha ez számít)
De amúgy 3 gyerekből 1 se oxigén hiányos.
22/22 anonim válasza:
Nalunk belekakilt a magzatvizbe de nem lett semmi baja! 41. Het utan naponta nő az oxigenhianyos állapot fellépése. Ahol én szultem ott nem is engednek szulni 42. Heten pont emiatt. Nekem van egy 20 éves beteg unokatesom aki oxi hiányos lett. 42. Heten szülte meg azanyuka 24 oratvajudott. Könyörögtem h vegyek ki belőle de a főorvos nem engedte... 6 éves szinten marad örökre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!