Mennyire gyakori az oxigénhiány természetes szülés alatt?
Figyelt kérdés
Első Baba nagyon félek.2019. máj. 29. 08:11
1/22 anonim válasza:
Nem hinném, hogy olyan gyakori lenne. Az én környezetemben sokan szültek hüvelyi úton senkinél nem állt fenn. Ne félj ilyen butaságoktól, az orvosok figyelnek.
2/22 anonim válasza:
Itt Szentesen 4ből 3 anyukának akikkel együtt szültem oxigénhiányos lett a babája
3/22 anonim válasza:
Milyen tünetei voltak a 3babának 2es válaszoló?
4/22 anonim válasza:
Azért ez az "oxigénhiány" elég tág fogalom, fölösleges laikusként rástresszelni. Hivatalosan bátyám is oxigénhiánnyal született, mégis kitűnővel végezte az orvosit, soha egy percig semmi baja nem volt.
5/22 anonim válasza:
Ha gyakori lenne, akkor az emberek 90%-ának iylen gondjai lettek volna az egész világon, ugyanis a természetes szülés - a nevéböl adódóan - természetes, azaz ezelött 100 évvel még mindenki így született, meg a világ nagy részén még ma is így van.
Ennek ellenére igen ritka, hogy a gyerek a szülés alatt oxigénhiány miatt károsodik!
6/22 anonim válasza:
Előfordul. Pl ha elakad, vagy ha rá van tekeredve a köldökzsinór.
Lányomon 3x volt körbetekeredve,nyakán,mellkasán, szülés közben nst-ztek, többször is leesett a szivhang, egyértelműen amiatt mert folytotta a köldökzsinór. Istennek hála, minden rendben ment, egészségesen született.
7/22 anonim válasza:
Gyerekápoló voltam Magyarországon, nem, egyáltalán nem ritka. Ezért kértem császárt, igaz külföldön lakok itt lehet választani.
8/22 A kérdező kommentje:
Úristen 2-es: ((( most nagyon megijedtem félek hogy velem is megeshet pedig még csak 23 hetes vagyok
2019. máj. 29. 08:54
9/22 anonim válasza:
Nehéz megmondani, mert nem egyszerű eldönteni, hogy az oxigénhiány méhen belül vagy szüléskor, esetleg utána következett be. A mi kislányunk programozott császárral született 9/10-es apgarral, második napon egy keringés összeomlás miatt oxigénhiányos lett. Rengeteg beteg, oxigénhiányos gyereket ismerek a fejlesztések, kórházba járás révén. 2 olyan gyerekről tudok, akiknek hüvelyi szülés alatti oxigénhiány okozza a problémáit. Az egyiknél annyira egyértelmű orvosi mulasztás történt, hogy a kórház is elismerte a hibát. Az például egy kis.odafigyelessel megelőzhető lett volna, normális orvosnál nem fordult volna elő.
10/22 anonim válasza:
Akinek nem sérült a gyereke, nem is találkozik a többi sérülttel és ezért azt hiszi, nem létezik ilyesmi. Ugyancsak érintett vagyok és a fejlesztésen rengetegen vagyunk, ez csak az egyik csoport az ötből a városban. Nem kell rástresszelni, de azt állítani hogy ez nem számottevő és az orvosok úgyis mindig lelkiismeretesek, elég durva túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!