Anyukák akik "nagyon szűknek" tartjátok magatokat nektek milyen volt a hüvelyi szülés?
Hány óráig tartott? Minden rendben ment? Utána vissza állt minden odalent?
Köszönöm
"mivel izom, az pedig regenerálódik idővel
[... ]
kicsit tágabb lett odalent, de neki van vmi izommal kapcsolatos problémája, neki pl méhszája is gyenge volt"
Kicsit ellentmondasz magadnak.
Az izom regenerálódik, nekem és sok más nőtársamnak az eredetire áll vissza, vagy közel eredetihez, tehát nem egy nagy barlang lesz odalent..
És ha tudsz olvasni babám, előtte írtam hogy az említett nő beteg, olyan problémája van, hogy minden izma elenged, ezért nem állt neki vissza teljesen a hüvelye az eredeti állapotba. Mint írtam, ő az egyetlen a tág ismerősi körömben, akinek nem gyógyult és regenerálódott a hüvelye...most mi ebben az ellentmondás?
6-os vagyok
Azt elfelejtettem mondani, hogy engem viszont vágtak, varrtak... az fájt egy darabig, de most már nem igazán.
"Belül" a hasam néha fáj, ahogy "ürülök", de nem olyan vészes :) Nagy fájdalmaknak már nem nevezném. A szülés után is a gátvarratok voltak csak nagyon rosszak, de az is csak egy másfél hétig kb. , mostmár elvagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!