Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák akik "nagyon szűknek"...

Anyukák akik "nagyon szűknek" tartjátok magatokat nektek milyen volt a hüvelyi szülés?

Figyelt kérdés

Hány óráig tartott? Minden rendben ment? Utána vissza állt minden odalent?

Köszönöm

2019. máj. 29. 07:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
A szakadásnak és repedésnek semmi köze ahhoz, hogy mekkora a baba...
2019. máj. 29. 08:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem állt vissza teljesen, viszont így most pont jó, túl szűk voltam:) szerintem viszonylag könnyű első szülésem volt gátvédelemmel. Szerintem az a pár cm vagy akár mm ami számít együttlétkot, szülésnél már nem oszt-nem szoroz:)
2019. máj. 29. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:

"mivel izom, az pedig regenerálódik idővel

[... ]

kicsit tágabb lett odalent, de neki van vmi izommal kapcsolatos problémája, neki pl méhszája is gyenge volt"

Kicsit ellentmondasz magadnak.

2019. máj. 29. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Az izom regenerálódik, nekem és sok más nőtársamnak az eredetire áll vissza, vagy közel eredetihez, tehát nem egy nagy barlang lesz odalent..

És ha tudsz olvasni babám, előtte írtam hogy az említett nő beteg, olyan problémája van, hogy minden izma elenged, ezért nem állt neki vissza teljesen a hüvelye az eredeti állapotba. Mint írtam, ő az egyetlen a tág ismerősi körömben, akinek nem gyógyult és regenerálódott a hüvelye...most mi ebben az ellentmondás?

2019. máj. 29. 10:28
 15/17 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Azt elfelejtettem mondani, hogy engem viszont vágtak, varrtak... az fájt egy darabig, de most már nem igazán.

"Belül" a hasam néha fáj, ahogy "ürülök", de nem olyan vészes :) Nagy fájdalmaknak már nem nevezném. A szülés után is a gátvarratok voltak csak nagyon rosszak, de az is csak egy másfél hétig kb. , mostmár elvagyok vele.

2019. máj. 29. 10:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Én szűk voltam nagyon, de a hormonok gondoskodtak mindenről, nem szakadtam szét (gátmetszés az persze volt). Nem ugyanolyan lettem szerintem, én legalábbis érzem a különbséget, de a férjem egyáltalán nem.
2019. máj. 29. 11:39
 17/17 anonim ***** válasza:
11:39-es vagyok, az első fájástól számított 10 óra alatt meglett a kisfiam, én ezt gyorsnak éltem meg, gyorsan tágultam, le is késtem az epidurál lehetőségéről.
2019. máj. 29. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!