Ti jártok szülés felkészítő tanfolyamra vagy hülyeségnek tartjátok?
Nem tartom hülyeségnek, hiszen jó ha tudod, mi fog történni veled. Én ugyan nem jártam - be is voltam tojva az első babámnál rendesen - de úgy gondolom, ami Neked segít, amit Te hasznosnak érzel, és megnyugtat, az nem lehet felesleges. :)
Azt mondják, a baba így is, úgy is ki fog bújni, olyan még nem volt, hogy bent maradt volna. :) Viszont a netes szüléstörténetekkel légy óvatos, mert sok olyat olvashatsz, ami inkább ijesztő, mint hasznos!
Szerintem meg nagyon jó dolog, hogy ismerős lesz a terep.
Én is járnék ha nem tudnám már előre hogy császárom lesz. Ezért nekem felesleges.
kivettem a munkaidom utolso fel orajat, talalkoztam a parommal, elindultunk "szulesfelkeszulni", kb10 perc nema csendben egymas mellett gyaloglas utan rohogogorcsben tortunk ki es szo nelkul a kedvenc kavezonk terasza fele vettuk az iranyt, es atbeszelgettunk egy delutant, akkor dontottunk el es beszeltunk meg nagyon sok iranyelvet a nevelessel kapcsolatban, azt hogy apas szules lesz, azt hogy milyen szulok, emberek is akarunk lenni baba szuletese utan. Nekunk ezt adta a szulesfelkeszito:-)
na jo nagy a szam, mert olyan csodalatos vedononk volt akkor, hogy a 32. heten 3-4oras eloadast tartott.csak kettonknek a sajat nappalinkban negykezlab "vajudva", legzestechnikat gyakorolva:-)
a szules elott berezeltem es szerdara lebeszeltem a szuloszoba latogatast, de megbuntetett a sors a hanyagsagomert es kedden megszuletett a gyerkoc!
egy szo mint szaz, a szuloszoba latogatast- ha van csak ilyen a korhazadban- ne hagyd ki, a szulesfeleszito- a fentieket figyelembe veve- folsleges.
jajj, nagyon jo szulest Neked:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!