Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti jártok szülés felkészítő...

Ti jártok szülés felkészítő tanfolyamra vagy hülyeségnek tartjátok?

Figyelt kérdés
Engem jóformán mindenki hülyének nézz,hogy ilyenre szeretnék járni.
2012. okt. 8. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
én is voltam,és szerintem hasznos nagyon. jó az ha tisztában vagy mindennel amikor szülni kell. jól teszed,ha mész,nem vagy hülye! :)
2012. okt. 8. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
én is láttam már hirdetést a váróban ülve. még csak drágának sem tűnt, ha jól emlékszem 8E ft volt, és még a kispapa steril csomag is benne volt az árban,ami 3E ft. én is szeretnék majd járni! :)
2012. okt. 8. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom hülyeségnek, hiszen jó ha tudod, mi fog történni veled. Én ugyan nem jártam - be is voltam tojva az első babámnál rendesen - de úgy gondolom, ami Neked segít, amit Te hasznosnak érzel, és megnyugtat, az nem lehet felesleges. :)

Azt mondják, a baba így is, úgy is ki fog bújni, olyan még nem volt, hogy bent maradt volna. :) Viszont a netes szüléstörténetekkel légy óvatos, mert sok olyat olvashatsz, ami inkább ijesztő, mint hasznos!

2012. okt. 8. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Én jártam az Istvánba. Nagyon hasznos volt, főleg, hogy megnézhettük a szülőszobát is és nem csak általánosságban beszéltek a szülésről, hanem az ott zajló dolgokról beszéltek. Elmondták mi hogy zajlik náluk, mit kell vinni, stb.
2012. okt. 8. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nagyon jó dolog, hogy ismerős lesz a terep.

Én is járnék ha nem tudnám már előre hogy császárom lesz. Ezért nekem felesleges.

2012. okt. 8. 18:47
 6/7 Babeli Zurzavar ***** válasza:

kivettem a munkaidom utolso fel orajat, talalkoztam a parommal, elindultunk "szulesfelkeszulni", kb10 perc nema csendben egymas mellett gyaloglas utan rohogogorcsben tortunk ki es szo nelkul a kedvenc kavezonk terasza fele vettuk az iranyt, es atbeszelgettunk egy delutant, akkor dontottunk el es beszeltunk meg nagyon sok iranyelvet a nevelessel kapcsolatban, azt hogy apas szules lesz, azt hogy milyen szulok, emberek is akarunk lenni baba szuletese utan. Nekunk ezt adta a szulesfelkeszito:-)

na jo nagy a szam, mert olyan csodalatos vedononk volt akkor, hogy a 32. heten 3-4oras eloadast tartott.csak kettonknek a sajat nappalinkban negykezlab "vajudva", legzestechnikat gyakorolva:-)

a szules elott berezeltem es szerdara lebeszeltem a szuloszoba latogatast, de megbuntetett a sors a hanyagsagomert es kedden megszuletett a gyerkoc!

egy szo mint szaz, a szuloszoba latogatast- ha van csak ilyen a korhazadban- ne hagyd ki, a szulesfeleszito- a fentieket figyelembe veve- folsleges.

jajj, nagyon jo szulest Neked:-)

2012. okt. 8. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi épp most járunk, és szerintünk nagyon jó! Megbízható szakemberek tartják az előadásokat, és biztos hogy nem hallhatsz hülyeségeket! Nem mellesleg az előadók mindig megjegyzik, hogy örülnek, hogy van ott pár apuka is:)! Érdeklődj a védőnődnél, akkor biztos helyre kerülsz.... Jó babavárást!30hkm
2012. okt. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!