Anyukák akik "nagyon szűknek" tartjátok magatokat nektek milyen volt a hüvelyi szülés?
Hány óráig tartott? Minden rendben ment? Utána vissza állt minden odalent?
Köszönöm
Olvasgass par biologia/anatomia konyvet, ez egy eleg butuska kerdes...
A csiposzelesseged nincs osszefuggesben a huvelyizozatoddal.
Vajúdás 15 óra volt, a szülés maga 1,5 óra az utána lévő varrással stb.-vel együtt.
A hüvely tökéletesen visszaáll az eredeti méretre, mivel izom, az pedig regenerálódik idővel.
De a hüvely szűkösségének a vajúdáshoz semmi köze nincs.
Az ismerőseim közül egy nő volt, akinek kicsit tágabb lett odalent, de neki van vmi izommal kapcsolatos problémája, neki pl méhszája is gyenge volt.
2 hete szültem, és én ilyen "nagyon szűk" vagyok, akinek a szex is fájdalmas :)
3 vagy 4 órát vajúdtam és a tolófájásoktól kb. másfél óra alatt kitoltam. Csodálkoztak is, hogy első gyerekhez képest milyen gyors volt minden. Minden problémamentes volt :) Szóval ehhez valóban nincs köze a hüvelynek.
Ja, és nekem baromira fájt a szülés (érzéstelenítést sem kaptam, mert túl gyorsan ment minden), de nem igazán a hüvelyben fáj...szülés után sem.
Hogy visszaállt-e azt még nem tudom megmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!