Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem félt egyáltalán a...

Aki nem félt egyáltalán a szüléstöl, végül mit mond róla utolag?

Figyelt kérdés
én egyáltalán nem félek, sajnos, azt tudom hogy fájni fog.
2010. júl. 6. 12:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Először féltem. Minden egyes kérdést végigolvastam itt, amit kidobott a kereső a fájásokról, szülésekről, fájdalmakról. Végül annyi "rosszat" olvastam, hogy úgy voltam vele, ha a többiek se haltak bele abba hatalmas fájdalomba, én se fogok. Felkészültem a leges-legrosszabbra. Mikor elfolyt a magzatvizem, hirtelen hatalmas nyugalmat éreztem. Mivel "tudtam", hogy olyan fájdalmat fogok érezni, amit még sose, így kellemesen csalódtam. Ezért jó pesszimistának lenni, mert csak jobb lehet.
2010. júl. 6. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a biztato szavakat, azért nem félek mert tudom mi lesz, sok sok szülést láttam, nem régen egyet közelröl 13 orán keresztül, elvágtam köldökzsinort is.. de a fájdalom nem tudom milyen lesz, a mensis se szokott fájni, de akkor majd biztos nagyon türelmetlen leszek ha elkezdödik..
2010. júl. 6. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Én már nagyon vártam, amikor elfolyt a magzatvíz nagyon izgatott lettem, hogy az idő. Nem mondom, hogy nem fájt, mert nagyon fájt. De megcsinálnám mégegyszer, remélem lesz rá lehetőségem. 17 hós kisfiú anyukája.
2010. júl. 6. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem féltem a szüléstől,amíg nem szültem.A másodiktól fogok...sorry
2010. júl. 6. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!