Így utólag visszagondolva mi volt az, ami megindította a szülésed?
Nem nagyon voltam kívánós egész idő alatt, de előtte este veszettül megkívántam a mustárt. Már azon voltam, hogy kimegyek és eszek egy kanállal csak úgy magába, aztán a párom csinált nekem szalámis szendvicset vékony réteg mustárral.
Nem tudom, hogy van e köze hozzá, de hallottam már olyat, hogy az erősen fűszeres étel is megindíthatja a szülést.
Biztosan nagyobb részben véletlen, de én az elejétől azt mondogattam a kis pocaklakómnak, hogy nem kell a 40. hétig várni, nyugodtan jöhet a 38. héten , megvárva a családban lévő 2 ballagást... :) nem hiszitek el, de a 2. ballagás estéjén, miután befejeztük a pakolást ( még vezettem, én hordtam a sütiket, kaját...) , hazaértam, kiszálltam a kocsiból, és elfolyt a magzatvíz - 38+5 napos voltam! - a család azt hitte viccelek , mert nekik is mondtam előtte, hogy mi így "időzítjük" a szülést. Korházba érve kiderűlt, hogy arctartással van a baba, azt mondták picit várunk, ha nem fordúl be, császár lesz... ezt is megbeszéltük, a következő vizsgálatkor már szépen beforgott, s természetes úton megszületett :) Azóta is mondogatom neki milyen szófogadó kislány :)
2 hónapos kislány anyukája
1. 39+3 szex, lépcsőzés, meleg vizes fürdő
2. 40+6 semmi az ég világon, pedig mindent megtettem a 39.héttől, de aznap pont semmit :) itt ültem a gépnél, gyakoriztam, aztán jöttek a fájások...
Egész nap takarítottam, házimunkáztam.Annyira még sosem fáradtam el, mint aznap.Éjjel el is folyt a magzatvizem:)
Utólag nem volt így jó,mert úgy kellett szülni, hogy 48 órája már nem aludtam, és iszonyú fáradt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!