Így utólag visszagondolva mi volt az, ami megindította a szülésed?
Figyelt kérdés
Gondolok itt: egész napos jövés-menés, nagytakarítás, hirtelen mozdulat, stb. Amit akkor és ott nem gondoltál megerőltetőnek, de meglett az eredménye. :)2011. aug. 23. 10:43
21/28 anonim válasza:
Nekem be kellett vonulnom a kórházba és mivel mindennél jobban utálom a kórházakat, így az idegessgtől elment a magzatvízem:-)
22/28 anonim válasza:
"még mindig 10 perces, de fájdalmasabb. 5 percesnél indulunk kórházba. kb. 11-16 óráig nem voltak fájások, pihentem. Most voltunk parkban sétálni az enyhítette a fájásokat egy időre, de újra elkezdődtek.
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-24 21:05"
ha érdekel... még aznap este 10kor be mentünk a kórházba, mert már 8 percesek voltak és erősödtek a fájások, éjfélre már 5 percesek egészen reggelig, aztán 10-kor megindították és 11-kor megszületett a kincsem. :)
23/28 A kérdező kommentje:
Érdekel :)
Gratulálok és jó egészséget babának-mamának :)
2011. aug. 30. 13:59
24/28 anonim válasza:
2008-ban 36+3 hetesen a 40 fok meleg.
25/28 anonim válasza:
A dokim:SMajdnem összepisiltem magam,úgy fájt,hang nélkül sem bírtam ki.10kor megvizsgált,hazamentünk,fél 12kor repesztettünk vissza,úgy vajúdtam a kocsiban,azt hittem ott szülök meg.3ra meglett a baba 38+3 napra.:)Utólag nem bánom,de akkor brutálisan fájt.
26/28 anonim válasza:
Szülés megindító vizsgálat + bábakoktél (dokim "receptje" alapján).
27/28 anonim válasza:
Egy nagy pohár Tonic és egy utolsó nagy bkv-s kiruccanás a kislányommal,csöppnyi idegességgel fűszerezve. Na meg az idő,mert már 41+4 hetes voltam
28/28 anonim válasza:
Én az nap megittam egy liter citromfű teát,szerintem az indította be.Előtte nem szoktam inni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!