Szülés után az alhasi heg (császár utáni) vagy a gátmetszés/varrás utáni fájdalom a rosszabb?
Nem várok kisbabát, csak tudom, hogy mostanában elterjedt a programozott császár, az egyik barátnőm is erre készül, pont amiatt, hogy ne menjen tönkre ott alul, meg amúgy is foglalkoztat ez a kérdés már régóta, mert hát tudom, hogy lassan majd nekem is eljön az idő.
Tudom, hogy nem ez a legfőbb dolog olyankor, hanem az egészséges baba, a boldogság, de ha valaki olyan szerencsés, hogy választhat miért választja pont a császárt? Talán maga a szülés könnyebb így, de az a bazi nagy heg a hason nem jár évekig tartó fájdalommal, érzékenységgel? mert nekem rengeteg hegem van külömböző helyeken és mind nagyon érzékenyek az időjárásra.
A barátnőm szerint inkább legyen heg a hasán mint hogy tönkre menjen alul, mert hogy ott is ugyanúgy varrnak és ugyanúgy sebesedik/hegesedik stb...
én még így is természetes úton választanám, ha nekem kéne szülni, valahogy a császár sokkal veszélyesebbnek tűnik.
Tapasztalatok? Kinek milyen volt a szülés és melyik opció a kettő közül? Mennyi idő volt a felépülés/szexuális élet stb..?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Császáromnnem volt
De az egy nagy heg, nagy hasi műtét
Indokolatlanul ijjjj
Bnőmet most műtik újra, 2 hetes a baba..vérömleny a heg alatt :(
Gátseb
Heget érzem, kocsit másképp varrtak, már megszoktam
Nekem nem okozott gondot, 2 óra múlva azon ültem..
A szexnél az első 2 hónapban kellett figyelni, fôleg h amúgy is szárazabb voltam.. Sikosító nélkül picit égett..9 hónapos a baba, már nincs ilyen gond.
Viszknt a szex azóta az igazi, amióta megjött.. Hormonálisan más gondolom. Jobban kívánom
Szóval
Egy nagOn nehéz szülés után is a hüvelIt javasolnám bárkinek
Erre az tud válaszolni, akinek volt ilyen is, meg olyan is.
Akit én ismerek és szült rendesen meg császárral is, azt mondja, hogy inkább a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!