Varratszedéskor hogy tudom elkerülni, hogy kellemetlen legyen? +sok kérdés gátmetszéssel kapcsolatban?
Ti hogy csináltátok, hogy ne vérezzetek össze mindent?
nektek fájt? a felszívódó varratokat nektek kiszedték? szüléskor azt mondták, hogy majd megnézik és ha szépek, akkor azokat is kiszedik.
kevésbé fájt utána a gátatok? nekem annyira be van dagadva, hogy még mindig nem tudok ülni, bízok benne, hogy varratszedés után lelohad a duzzanat.
egyáltalán nektek meddig fájt a gátmetszés helye? 1 hét alatt összeforrt rendesen?
Kellemtlen de pl én semmit nem éreztem!
Nem rosszabb mint a fogorvosnál az érzéstelenitő beadása!
A felszivódó varrat azért az mert felszivódik!
Nem szedik ki!
Ha kiszedik kényelmesebb lesz ülbi!
Jó hogy fáj majd lent egy 30-35 cm fejecske bújik ki rajta!
Minden tök természestes!
Majd lelohad ne nêzegesd! Attöl nem megy hamarabb lentébb!
első! hülye nem vagyok, tudom miért felszívódó a neve, de mint írtam, az orvosom szüléskor azt mondta, hogy ha szép, akkor azt is kiveszi. nem tudom ebbe miért kell belekötni, érdekel, hogy másnak kivették-e :)
nem nézegetem a gátamat, hanem rohadtul fáj, mert be van dagadva! ezzel se vagyok előrébb, hogy ne nézegessem, tapasztalat érdekelt volna, hogy a varratszedés után lelohad-e.
fürödni úgyszint nem tudok előtte, nyilván itthon letusolok, de utána be kell utaznom a kórházba és x időt várok.
köszi a választ, a többi része hasznos volt :)
Mindenkinek rohadtul bevan dagadva!
Ahogy irod!
Nem rosszbol irtam!
De ha kiveszik jobb lesz mindegy milyen varrat akkor!
A vérzés ne zavarjon ők ezt már fel sem veszik én ömlöttem!
A dokim abszolút letojta!
Lelohad majd igen par hét!
3 nap múlva szedik addigra eléggé összefort ne legyen probléma!
Én is alig birtam ülni sőt a wct nem is mondom!
Ne kapd fel a vizet!
Első voltam!
Felszívódó varratot kaptam,de a 3.nap kiszedte a dokim.Mindta h utána kényelmesebb lesz,nem fog annyira húzódni.Így is volt,le is lohadt a duzzanat utána.Varratszedés előtt nem volt időm zuhanyozni,csak popsitörlővel áttöröltem magam és tettem tiszta betétet.Nem véreztem össze semmit.De gondolom ha mégis akkor megoldotta volna a személyzet,varratszedés után tiszta betétet is kaptam 😊
Csak a külső varratokat szedték ki,a belsők később kipotyogtak.
Nekem egy cseppet sem fájt. Törökülésben ültem szülés után 3 órával.
Én magamnak kiszedtem minden varratot az sem fájt.
6 hetes kontrollon minden rendben volt.
Szerintem az nem normális, ha fáj. És az sem ha ömlik a véred.
Es hogy szedtél ki minden varratot?
Meg te nem korhazban szultél ahol kiszedik!
Az egy dolog hogy mondjuk nem ömlessz!
De hogy te szeded ki a varratot!
Az nonszensz!
Hanyadikat szülted ha ilyen laza vagy?
Mert azért egy 30-35 cm körátmérő nem kellemes még 3 nap után se.
Biztos Jedi vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!