Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Varratszedéskor hogy tudom...

Varratszedéskor hogy tudom elkerülni, hogy kellemetlen legyen? +sok kérdés gátmetszéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ti hogy csináltátok, hogy ne vérezzetek össze mindent?

nektek fájt? a felszívódó varratokat nektek kiszedték? szüléskor azt mondták, hogy majd megnézik és ha szépek, akkor azokat is kiszedik.

kevésbé fájt utána a gátatok? nekem annyira be van dagadva, hogy még mindig nem tudok ülni, bízok benne, hogy varratszedés után lelohad a duzzanat.

egyáltalán nektek meddig fájt a gátmetszés helye? 1 hét alatt összeforrt rendesen?

2016. aug. 13. 18:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmi kellemetlenség nem volt, előtte zuhanyoztam, a székre tesznek papírt, így nem vérzel össze mindent. (Amúgy meg ha igen, akkor mivan? Letörlik.)

A felszívódó varratokat nem szedték ki, csak a külsőket. Egyáltalán semmit nem éreztem az egészből, utána viszont nagy megkönnyebbülés volt, hogy már nincsenek bent a varratok, már szúrtak 4. nap. :)

2017. jan. 4. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!