Tényleg semmi esély így a zermészetes szülésre?
Tegnap beszéltünk az orvosommal a szülésről, és azt mondta semmilyen körülmények között nem szülhetek természetes úton.
Az előzmények:
1 császár
4 vetésél
Magas vérnyomás, ir
Szívműtét
Egy szóval nem írtam, hogy mindeáron természetesen szeretnék szülni, nem értem, miért kell egyből felelőtlennek nevezni...
Csak saját tapasztalatot, vélemányt kértem. Nekem ezt akkor is nehéz megélni, vagy elfogadni. Nem hiszem, hogy ezért felelőtlen lennék. Persze, hogy nem szeretnék meghalni, meg azt se, ha a babának bármi baja lenne, de az nem azt jelenti, hogy mint egy szemellenzős ló elfogadom, amit az orvos mond, hanem, hogy az információk alapján, közösen megbeszélve hozunk egy döntést.
" ... nem azt jelenti, hogy mint egy szemellenzős ló elfogadom, amit az orvos mond"
Akkor ne más anyukák/emberek véleményét kérd ki,hanem más nőgyógyászokét.
27hetes terhes vagyok! Volt egy keresztcsont törésem, közölték velem,hogy ez miatt nem biztos,hogy alkalmas vagyok a hüvelyi szülésre (menet közben fog eldőlni)
Elgondolkodtam mit szeretnék! Egészséges babát,hogy hogy történik? Nem érdekel,mert a legfontosabb, hogy mi jól legyünk
Ja pluszban van esélyem terhességi mergezésre is!
Nyilván szerteném átélni a hüvelyi szülést meg hát ugye úgy vagyunk kitalálva.... De amit semmiképpen nem szeretnék az az hogy sérüljünk
Ne haragudj kérdező,de nem értem mit kell ezen így kikészülni. A gyerek teljes életet fog élni,senkit nem érdekel,hogy hogy született
Sok dolog van az életben amit el kell fogadnunk ez is ilyen dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!