Tényleg semmi esély így a zermészetes szülésre?
Tegnap beszéltünk az orvosommal a szülésről, és azt mondta semmilyen körülmények között nem szülhetek természetes úton.
Az előzmények:
1 császár
4 vetésél
Magas vérnyomás, ir
Szívműtét
Engem leginkább 2 dolog érdekelne.
1-hogy a gyerekem élő és egészséges legyen.
2-hogy ne kapjak agyvérzést és bénuljak le vagy haljak meg szülés közben.
És ha ezek csak császárral valósithatók meg,akkor én kérnék császárt.
ezek közül a magas vérnyomás és a szívbetegség az, ami a természetes szülés ellen szól. Bár utóbbinál kérdés, hogy mi is volt, pontosan, mikor, miért, stb...
Maga az előzetes császármetszés, a vetélések és az IR még együtt sem ok a császárra.
- A magas vernyomasnal attol fuggoen, hogy mennyire magas, egy bizonyos pontig a csaszar magasabb rizikoju, mint a termeszetes szules.
- Az elso csaszar onmagaban nem zarja ki, az ir sem, ahogy a 4 veteles sem, viszont a szivmutet kizarhatja, de en szakembert kerdeznek meg errol. Ajanlom a Mindent a termeszetes szulesrol facebookcsoportot, ott tudnak segiteni ebben, de tudni kellene, hogy milyen szivproblemarol van szo. Baratnomet is mutottek a szivevel, es neki mehetett volna a termeszetes szules, nem emiatt lett vegul csaszar.
- En ir-es vagyok, termeszetes uton szultem, csak Magyarorszagon szeretnek ilyenek miatt csaszarozni, en mindenkepp kernek masod- harmadvelemenyt.
Én nagy híve vagyok a természetes szülésnek, de a helyedben elfogadnám az orvos véleményét, ha valami gond lesz szülés közben a szíveddel és belehalsz akkor mi lesz? Ki neveli fel a 2 gyerekedet?
A te estedben bőven indokolt a császármetszés.Barátkozz meg inkább a gondolattal.Szerintem a mai világban a jogi következmények miatt nincs orvos aki téged természetes szülésben támogatna.
Szerintem inkább azt próbáld megbeszélni a dokiddal, hogy esetleg ne program császár legyen, hanem várjátok meg, hogy beinduljon magától a szülés.
És akkor te is megnyugszol, hogy vajúdtál, a baba is megkapja a hormonokat amiket kell.
De itt elkerülhetetlen a császár. A dokid az életedet védi. Hidd el, neki nem kényelmesebb műteni, mint asszisztálni egy természetes folyamathoz.
Ezt kell megértened, hogy akkor van nagyobb esélyed meghalni, ha ragaszkodsz a hüvelyi szüléshez. Ragaszkodsz hozzá? Az életed árán is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!