Első babánál van rá esély, hogy nem fog kelleni gátmetszés?
Szerencsére olyan helyen szülök, ahol nem vágnak protokollból és lesz fogadott dokim meg szülésznőm, akik elvileg nagyon jók, és törekednek a gátvédelemre
De hallottam olyat, hogy első szülésnél nem nagyon szokott összejönni, és a legtöbbször muszáj vágni, hogy elkerüljék a repedést.
De ha lelkiismeretesen odafigyelnek a védelemre, akkor azért lehet rá esélyem, hogy mégsem kell?
Szia! Persze h letezik olyan h nem kell gatmetszes.
Elso kisbabamat gatmetszes nelkul szultem gatvedelemmel, sikeresen, serules nelkul megusztam.
Persze a szulesznom egy igazi profi volt, ezt neki koszonhetem.
En is gatvedelemmel szultem az elso babat is, nem is repedtem, pedig nem volt kicsi (4 kilo alatt valamivel, viszont 36-os feje volt). Annyi, hogy eleg sokaig tartott a kitolas, tobb, mint 3/4-ed ora voot, mert csak nagyon lassan haladhatott ki a baba a nagyobb fej miatt.
A masik ket gyerek kisebb fejjel szuletett es kisebbek is voltak, ok nagyon hamar meglettek gatvedelemmel szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!