Ikres császár után szerintetek van olyan orvos, aki a következő iker (! ) terhességnél enged simán szülni? Mennyi az esély erre?
Figyelt kérdés
2018. nov. 12. 14:52
2/9 anonim válasza:
Ikres vbac nagyon ritka sajnos, de bem példa nélküli. Szt. Imrében vagy Kistarcsán próbálkozz. 😊
3/9 anonim válasza:
Ikreket szültél és most újra ikreket vársz? :O
4/9 anonim válasza:
Szent Imreben több orvos is visszautasította az iker vbac ötletet. Nekem az első szulesem nem iker terhesseg volt, 1,5 évvel az első csaszar utánra varom az ikreket.
5/9 anonim válasza:
Én sajnos nem találtam ilyen orvost, mondjuk nekem az első császárom 4 és fél évvel korábban volt, ha nem ikrek lettek volna engedik a vbac-t de ikrekkel nem.
6/9 anonim válasza:
Még a gondolatot is felelőtlennek tartom... A gyerekeid szerencséjére nem fogsz találni ilyen orvost.
7/9 anonim válasza:
Nagyobb százalékban kockázatos az újabb császár, mint a vbac, kedves utolsó...
8/9 anonim válasza:
Bár az én esetem nem klasszikus. 1 szülés sima, második iker: A baba simán született, B baba császárral (sürgősségi). Utána 36 hetes halott babát szültem simán, oxitocinos indítással, majd rá 1,5 évre simán a 4. gyermekemet.
9/9 anonim válasza:
Egyes sürgősségi császár után nem volt kérdés, hogy az ikrek is császárral fognak születni. Nem bántam, így mindenki sokkal nagyobb biztonságban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!