Ha faros a baba ugye csaszar van mindenképp? És hanyadik héttől kevesebb az esély arra hogy megfordul? Kicsit felek, hogy nem fog,32hkm
Még simán megfordulhat, van még majd 8 heted a szülésig.
Nekem fejvégű volt ugyan, de nem tudott beékelődni a szülőcsatornába, túl nagy volt a feje, vagy nekem túl keskeny a csípőm, így hiába a fekvés, sürgősségi császár lett a végén, szóval az sem garancia semmire sajnos... :(
De kívánom neked, hogy olyan szülésed legyen amilyet szeretnél!
Ahogy mar irtak elottem,meg siman megfordulhat.
De pl anyosom mindket gyereket farosan szulte.pedig egy kb 160 magas,vegony torekeny no.
A babak sulya pedig teljesen atlagosnak mondhato volt.2900 es 3200g al szulettek.
En ugyan annal az orvosnal szultem 3x es mai napig megprobalja a faros babakat is normal uton vilagra segiteni.persze nem mimden arom,de ha a korulmenyek adottak,es a szules is jol halad akkor siman.
Mindharom gyerkocom fejvegu volt,megis mind csaszar lett.pedig az elso 2 sima szulesnek indult.az elso meg jobb is lett volna ha faros,mert a zsinorba jol belegubancolodott es emiatt nem tudott megszuletni.a zsinor huzta vissza es lassult a szivhang.
Ha faros lett volna,akkor eleg hosszu lett volna a maradek zsinor,hogy kibujjon.
A harmadik volt faros, a dokim a 37. héten feltette a nagy kérdést..megfordítsuk?
Megkérdeztem tőle,hogy ha így marad akkor is menni fog a sima szülés? Azt mondta,hogy alap esetbe igen.
Amin meglepődtem,hogy gátvédelemmel meglett a faros babám :)
2. gyerekem volt faros. Szülés előtt 1 héttel még fejvégű volt, utolsó pillanatban "állt talpra".
Simán született meg, császárra nem is lett volna idő, mert nagyon gyorsan jött.
Szóval, semmire nincs garancia: én haláli nyugalomban voltam, hogy minden OK, erre közölték hogy lábbal előre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!