Ha a második (vagy többedik) baba faros, akkor van esély a sima szülésre?
Első babánál majdnem mindenhol császár, de másodiknál?
Kérdésem csak elméleti, a második babám csak az ősszel fog megszületni, még messze van. Ha faros lesz, megszülhetem természetesen, nem?
Köszönöm a tapasztalatokat!
Ez szerintem attól függ ki az orvosod,és melyik kórházban szülsz.Elég sok kórházban nem is vállalják a sima szülést,hanem programozott császárral terveznek.
Ahol én szültem (Budapest)ott is volt egy kismamánál faros baba, és császárral szült.
Nekem a fiam faros és lábtartásos volt. Első baba, a lábtartás miatt lett császáros. Azt mondta a doki, ha nem lett volna a lábtartás, akkor megpróbálhattam volna a sima szülést, de így nem. Ha második, vagy többedik baba lenne, előtte lett volna sima szülésem, akkor mindenképp a természetes szülést javasolták volna.
Tehát, ha az első baba természetesen született és a második esetleg faros, akkor ő is megszülethet természetes úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!