30hetes kisbabám a legutóbbi ultrahangon faros volt. Van még rá esély, hogy megfordul? A fordulás fájdalommal jár?
Figyelt kérdés
nagyon várom tapasztalataitokat, el vagyok keseredve:( semmiképpen sem szeretném a császárt, és nagyon remélem, hogy megfordul (szoktam is neki mondani). a második kérdésem pedig arra vonatkozik, hogy a napokban elég erős mozgást érzek, de végülis nem fájdalmat, lehetséges, hogy megfordult már? és valamelyikőtök esetleg nem tudja, hogy inkább a kezecskéit, vagy a lábacskáit mozgatja?2013. jan. 11. 21:19
1/8 anonim válasza:
Nekem végig faros volt, a 36.heti UH előtt fordult be. Szóval esély van rá, én megbeszéltem vele :))
A lábait éreztem, főleg a sarkát,ahogy nekinyomodott a hasamnak,az elég látványos is volt :) Nem volt kellemes, de nem fájt.
2/8 anonim válasza:
lányom 32 hetesen fordult meg, észre se vettem :)
3/8 anonim válasza:
Bármikor megfordulhat, akár a szülés előtt közvetlen is, de egyre csökken rá az esély, ahogy múlnak a hetek. Nekem is faros volt, de előtte volt fejjel lefele és keresztben is korábban. Sajnos biztatni nem tudlak, mert nekem nem fordult meg, pedig mi is sokat beszéltünk hozzá, hogy megtegye, de valamiért nem akart. Én is sima szülést szerettem volna, még szülésfelkészítőre is jártam A-tól Z-ig mindent tudtam a sima szülésről... Dokim azt mondta, ha nem akar megfordulni, valami oka van, lehet, hogy rövid a köldökzsinór, nincs már elég helye stb. Így ahogy múlt az idő, belenyugodtam, hogy valamiért biztos szeret csücsülni inkább. Így császár lett. De hogy biztassalak, rosszabbra számítottam, nem volt olyan szörnyű, pedig soha semmilyen műtétem nem volt. Az elindulás másnap se volt vészes, és elég hamar kb. 2 hét után már sokkal-sokkal jobb lett. :) Azért kívánom, hogy Neked még megforduljon! Könnyű szülést! De ha mégse, azért próbálj meg pozitívan hozzáállni a császárhoz, mert akkor hamarabb megy a felépülés, könnyebb lesz Neked is!
4/8 anonim válasza:
Nekem mind a 2 gyerekem faros volt. A fiam végig, a lányom viszont megpróbálkozott a fordulással. 36 hetes voltam, amikor elég furcsa fájdalmaim voltak éjjel. Másnap kiderült, hogy a kisasszony befordult harántba. Rá 4 napra újra ugyanolyan fájdalmak. Nagyon örültem, hogy befordult fejvégűbe, de másnap a doki felvilágosított, hogy farosba fordult vissza, ráadásul lábtartással. Úgy is maradt.
5/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm ikreket várt, az egyik faros volt, és a szülés előtti napon fordult be. Simán megszülte őket.
6/8 anonim válasza:
Végig faros volt,ugy is maradt....nem is probalkozott a a befordulàssal :-) dràga
7/8 anonim válasza:
Simán befordulhat még.nekem 36 hetesen faros volt,37 héten kézzel be akarták fordítani de akkor már befordult magától. Egyébként figyeld meg hol érzed a csuklását, amikor befordult már lent éreztem a lábával meg jobb fent rugdosott.
8/8 anonim válasza:
Nekem a 28 héten faros volt, az orvos már mondta h a következő alkalommal ha faros lesz beszélgetünk a császárról, 32 hétre befordult. Semmit nem éreztem, aztán egyszer csak megint fent éreztem a csuklását. Újra faros lett. 36 héten a munkahelyemen éreztem valami nagyon furát, azt hittem kiszakad az oldalam, mindenki parázott h itt az idő :), aztán kb. 10 perc után elmúlt, és fura csikizést éreztem a hasam alján. Pont másnap mentem dokihoz, UH-on láttuk h befordult. Mondta a doki h még időben, egyre nehezebb lett volna később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!