Szülés elött mennyivel kezdtetek el vizesedni?
Figyelt kérdés
én 21-re vagyok kiirva és 2 napja nagyon dagadt a lábam, nem is apad le hiába fekszem. vagy csak a melegtöl?2010. júl. 1. 09:29
11/22 anonim 

válasza:

Múltkor engem is a Gyócsi vizsgált. Jó pofa, de nem mondott semmi hasznosat.Pedig nagyon sokan dicsérik. A Rák doki nagyon kedves, olyan közvetlen mindenkivel. Ő csinálta nekem a 4d-s Uh-t, nagyon kedvesen beszélt hozzánk.:) Amúgy a Marton János a dokim. Ő is nagyon rendes és segítőkész. Fogadott szülésznőd van?
12/22 A kérdező kommentje:
Ja a Marton doki is aranyos, de én a Rákhoz járok már 2 éve, segitett a babán is, hogy legyen. A gyergyák Vera lesz a szülésznöm, már nagyon izgulok. te mikor szülsz?
2010. júl. 2. 12:31
13/22 anonim 

válasza:

Nekem nincs fogadott szülésznőm. AZ első babámmal sem volt, nem is bántam meg, hogy nem fogadtam. Remélem most sem fogom:) Remélem augusztusban szülök , nekem is azt mondták, hogy nem valószínű, hogy kihúzom a végéig. De én reménykedem, hogy legalább a 36. hétig egyben maradok. Hiába nem tudok egész nap pihenni, a nagyfiam még csak 1,5 éves.
14/22 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta a dokim hogy jo lenne a 32 hétig kihuzni, ahol képest semmit nem pihenek, és már 37 hetes elmultam, már csak 18 nap van vissza:) ijesztö nagyon:) a lábam iszonyat dagadt, párnás a talpam olyan muntha gurulos cipöben lennék:)
2010. júl. 3. 13:48
15/22 anonim 

válasza:

De jó neked! Annyira szeretnék már én is ott tartani. Te már bármikor szülhetsz:) Elhiszem, hogy izgulsz, az elsővel én is nagyon féltem.
16/22 A kérdező kommentje:
Igazábol a szüléstöl nem félek, ugyis fájni fog minek parázzak elöre? már láttam több szülést, nagyjábol tudom mi vár rá, inkább attol tartok hogy türelmetlen leszek nagyon hogy mikor lesz már vége..
2010. júl. 3. 17:47
17/22 anonim 

válasza:

Reméljük hamar túl leszel rajt! Majd írj ám ha megszültél!! Nagyon könnyű szülészt kívánok!
18/22 anonim 

válasza:

Szia!
Na megszületett már a babád?
19/22 A kérdező kommentje:
sziasztok 13-n este sürgös császárral meg lett a kisfiam:) most már jol vagyunk, tegnap jöttünk csak haza..
2010. júl. 24. 20:26
20/22 anonim 

válasza:

Szia!
Gratulálok!! De jó neked, mi még egyben vagyunk, most vagyok 36 hetes+5 napos. Miért kellett sürgősen császározni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!