Szülés után mennyivel kezdtetek el sportolni, hogy lemenjenek a + kilók a hasról, csípőről, fenékről? Milyen gyakorlatokat végeztek?
7 hónapos a babám, tegnap nekiálltam a felüléseknek és rájöttem, hogy a hasizmom az 0, a hátam pedig recsegett-ropogott.
Előtte se nagyon sportoltam.
Én terhesen is tornáztam, majd szülés után 6 héttel újra.
Ajánlom a Rubint Réka terhestornáját, nagyon jó, nem ugrálós, hanem "lábemelgetős", 20 perc. Hasazás nincs benne, de azt tudsz pluszban csinálni.
Ajánlom még a Béres Alexandra/Détár Enikő Változz vissza dvd-jét, ott van 20 perces torna és 30 perces torna is.
Sok sikert!
Én kismamaként is tornáztam a végéig jártam kismamatornára, szülés után meg 6 héttel elkezdtem újra. Most hetente 1-szer a kislányommal is járunk baba-mamatornára.
4 hónapos anyuka
Sajna az már nem fér bele a keretbe, hogy eljárjak valahova, pedig spiningelni szerettem volna én is :(, uh. marad az, hogy itthon csináljak valamit.
Köszi az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!