Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés elött mennyivel kezdtet...

Szülés elött mennyivel kezdtetek el vizesedni?

Figyelt kérdés
én 21-re vagyok kiirva és 2 napja nagyon dagadt a lábam, nem is apad le hiába fekszem. vagy csak a melegtöl?
2010. júl. 1. 09:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első babámmal a 36. hét vele kezdtem vizesedni. Most a másodikkal 33 hetesen még csak egy kicsit vizesedem, Remélem nem lesz megint olyan nagy bokám.

Ugye te Kaposvári vagy? Emlékszem olvastam a neved egy kérdésnél.

2010. júl. 1. 09:42
 2/22 anonim ***** válasza:
Én július 12-re vagyok kiírva, s kb 3 és fél hete vizesedek. Először csak a bokámon, lábam fején tapasztaltam, most már ott tartok, hogy reggelre az arcom, szám is "felpüffed", ami 1-2 óra alatt "visszamegy". Akkor nem vizesedtem, amikor esős hideg idő volt. Most sajnos megint itt a kánikula...:-(
2010. júl. 1. 09:43
 3/22 A kérdező kommentje:

Igen, Kaposvári vagyok, csak nem te is?

én 33 hetesen is vizesedtem de akkor pár napig nagyon meleg volt, most meg hiába csinálok bármit nem apad le a lábam.. ,ár nem fér bele a papucsba se.. a doki azt mondta 32 hétre fogok szülni, ahhoz képest jol birom..

2010. júl. 1. 09:49
 4/22 anonim ***** válasza:

Háát,nekem Ő a 3.baba,és most még csak a 21.hétnél tartok,de már most visesednek ELÉG SZÉPEN lábaim:(

Betartok mindent amit kell,de hiába.

Mi lesz még később....húú

2010. júl. 1. 10:38
 5/22 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Igen én is kaposvári vagyok. Miért gondolta a dokid, hogy korábban jön a baba?
2010. júl. 1. 14:44
 6/22 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Olvastam a másik kérdésed is, a streptococcus fertőzésről. Én kérdeztem, hogy kaptál e rá antibiotikumot. Nekem 29. héten vettek kenetet, és most tudtam meg 1 hete, hogy nálam is kitenyészett ez a baci. A dokim írt rá antibiotikumot, amit most szedek, remélem ettől elmúlik. Furcsa, hogy te nem kaptál rá semmit. Olyan sok rosszat olvastam erről a neten, rendesen be is tojtam.:)
2010. júl. 1. 14:49
 7/22 A kérdező kommentje:
S zia tegnap tudtam meg de nemaz én dokim volt,ez nem foglalkozott velem, az én dokim jövö héten lesz, megkérdezem töle, mert mi van ha gyors szülésem lesz és nem lsez ideje hatni a gyogyszernek, amugy te mit szedsz? nekem ma annyira dagadt a bokám,hogy itthon is mezitláb vagyok, nem fér bele a papucsba és furán fáj a hasam, remélem azért van még idöm..
2010. júl. 1. 17:06
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekem unasyn-t írt fel a dokim. Furcsa ez az egészségügy, ha nem kap pénzt nem is foglalkoznak az emberrel.:S Reméljük nem lesz semmi baj. Vigyázz magadra!
2010. júl. 1. 18:00
 9/22 anonim ***** válasza:
Amúgy ki vizsgált meg?
2010. júl. 1. 18:01
 10/22 A kérdező kommentje:
Rák dokihoz járok, de mivel ö nem volt a kis Gyócsi volt, de meg sem vizsgált, csak megnyomkodta a hasam és poénkodott hogy mekkora kislány, ja mondom kisfiu.. ennyi volt a vizsgálat. nem csoda hogy lecseréltem ezt a dokit 2 éve.. a lényeg hogy nem tudtam meg , mennyire nyiltam tovább.. fasza
2010. júl. 2. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!