12hetes vagyok idáig rendszeresen dohanyoztam. Most derült ki h babát várok. Arthatot a babának? Ma megyek uh rá.
Nem, csak most már ne gyújtsál rá.
Amíg nem tudják, hogy terhesek sokan csinálnak olyat, amit utána már nyilván nem csinálnak, pl. alkohol.
Kimaradt a vérzése,de nem gondolta,hogy terhes..Le lehet pontozni,de szerintem nem túl hihető.
Inkább arra kíváncsi a kérdező,hogy mennyit árthat a babának,ha nem él benne az a bizonyos anyai ösztön,hogy védjük a magzatunkat.
Nos,reméljük nem lesz baja,mert a gyógyszert is fizethetjük neki..
Utolsó!
1, Hol írta, hogy kimaradt a vérzése ? Tudod van olyan is,amikor a terhes nőnél vérzés jelentkezik a normális menstruáció idejében.
2, Ha nem tudja, hogy terhes, ugyan milyen anyai ösztöne védené a számára nem létező magzatot ?
3, Most pont az fáj, ha egy dohányzás miatt károsodottan született babának a gyógyszerét fizetni kell? Inkább fájjon az, amikor egy alkesz majatultetest kap, egy lancdohanyos új tüdőt, vagy a vegstadiumos rakos, aki egyértelműen menthetetlen még kap egy félmilliós kemoterápiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!