Kismamák, akik rendszeresen sminkelitek magatokat, szüléskor is volt valami rajtatok? Ha igen, nem szóltak érte?
Brutalis sminkmanias vagyok, a sminkeles a hobbim, minden csinjat-binjat imadom es hatalmas markas gyujtemenyem is van. A magzatviz hajnalban folyt el, eszem agaban sem volt sminkelni :) Minek? Szetfolyik, es annal nincs ocsmanyabb latvany egy non. Raadasul cseppet sem erdekelt van-e rajtam szemfestek amikor kibujik a babam es hidd el, az orvos es a ferjed sem a Te arcoddal fog foglalkozni egy percig sem.
Szoval persze ha napkozben sminkben vagy es megindul a szules, nem mosnam le de csak a szulesre make up-olni.....meg sminkmaniaskent is baromsagnak tartom.
Én nem sminkeltem direkt, az elmaszatolódástól tartva.
Amúgy előre annyit közölt a szülésznő, hogy a smink rendben van, amennyiben nekem kell, de a körmömet ne lakkozzam ki előtte/szedjem le ha ki van lakkozva, mert ha hirtelen császár kellene, akkor kell, hogy ők lássák az esetleges elszineződést (altatás?) közben.
Minden nap sminkelek, a szülés napján is sminkeltem (reggel még nem tudtam, hogy aznap meg lesz a baba. Csak egy kis bb krém, szemöldök por, szempilla spirál és pici szemceruza volt rajtam. Minden vízálló, így nem maszatolódott semmi. Senki nem szólt érte, mondjuk nem is nagyon látszott, hogy van rajtam smink.
A körmeimen gél lakk volt (kezemen is, lábamon is), altatásban császároztak, senki nem mondta, hogy nem kellene kifestve lennie és senki nem is próbálta lekapargatni róla.
Kórházba KELL menned. Nem "kellesz".
Akkor most elmondom, mit fognak nézni és látni a kórházban. Az arcodat nem. Helyette a kitágult vaginádat meg az egész alfeledet, a belőled kiömlő vért, ami a legtöbb esetben keveredik némi vízenyővel, vizelettel és kakival. Aztán jön a gyerek, aki egy nyálkában és vérben tocsogó, ragacsos lila kis mazsola lesz. Téged meg összefércelnek.
Ha teszel is magadra sminket, az szanaszét fog kenődni, mivel bőgni fogsz, ordítani, nyáladzani és izzadni, mint egy ló. A szép sminked meg majd elfolyik az arcodon és még csúnyább leszel, mint sminkelés előtt.
Komolyan, lányok, én elhiszem, hogy szeretnétek mindig szépek lenni, de azért az agyatokat is használjátok néha.
Én most megcáfollak mert én nem izzadtam , nem vagyok izzadós típus és több kismamától hallottam , hogy Ők sem izzadtak még csak izzadtság szaguk sem volt. Aki vízálló sminket használt arra folyhat Niagara is a sminkje megmarad.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!