Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák, akik rendszeresen...

Kismamák, akik rendszeresen sminkelitek magatokat, szüléskor is volt valami rajtatok? Ha igen, nem szóltak érte?

Figyelt kérdés
Nyilván, akik szinte soha nem sminkelnek, azok nem akkor fogják elkezdeni a dolgot. De például én olyan vagyok, hogy egy kis alapozó és szempillaspirál szinte mindig van rajtam. Ha úgy alakul és lesz hozzá kedvem, meg erőm, akkor szeretném ezeket akkor is, mikor a kórházba kellesz mennem, csak nem tudom mennyire lehet? Sajnos nincs épp tiszta bőröm, sok a szeplő meg mindenféle bőrhiba, így jobban érezném magam egy kis sminkkel. De ki tudja, lehet ez lesz akkor a legutolsó gondolatom, csak kiváncsi lennék mások tapasztalataira. Na meg az is eszembe jutott, hogy ha esetleg a szempillaspirál elmaszatolódik az rosszabb, mintha nem lett volna rajtam semmi.
2017. okt. 14. 13:04
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%
Nogyogyaszaton dolgozom, hidd el senki nem lesz kivancsi a fejedre. Azt nezzuk mi van odalent. Az pedig nem egy szep latvany.
2017. okt. 14. 14:32
 12/39 anonim ***** válasza:
91%

Rajtam volt, mert aznap este találkoztam a gimis barátnőimmel, és a ritka alkalom örömére hogy kimozdulok kifestettem magam,és lusta voltam lemosni aztán éjjel elfolyt a magzatvíz. :)

De magamtól... Gondolj bele, ha a fájásokat nem is számítjuk, mert mondjuk neked lassan indulnak be, (nekem az első brutál volt, amire ébredtem, közben 2 tena ladyt eláztatott a magzatvíz az alatt a 10 perc alatt amíg öltöztem, szóval ez lett volna az utolsó dolog...) de ha természetes szülés lesz, olyan kimerült leszel utána, ha meg császár, utána nem is tudom mennyit kell feküdni... Nem lesz lehetőség lemosni se, hogy néznél úgy ki? Elkenődik közben... De aranyos vagy, hogy ilyen pozitívan állsz a szüléshez, hogy kisminkelve, mosolyogva végigcsinálod... Meghallgatnálak utána, milyen volt. Tényleg nem rosszindulatból, végülis az s jó ha nem félsz előre.

2017. okt. 14. 15:17
 13/39 anonim ***** válasza:
34%

Sminkes vagyok a hobbim is az es sokat sminkelem magam. 7 bol 5 napot. 2 napot hagyom az arcon pihenni

Csaszaros szulesre ugyan "csak" szempillaspiralt es kis pudert raktam meg kis szemhelytus

2017. okt. 14. 16:10
 14/39 anonim ***** válasza:
63%
Engem nagyon zavar az a valasz h a csaszart ne keverjuk ossze a szulessel. Felhaborito ez a gondolkozás mód... undorító.
2017. okt. 14. 16:47
 15/39 anonim ***** válasza:
59%

Én nem szülni mentem a kórházba de az lett a vége :D ki voltam sminkelve kifestve a körmöm stb...

Férjem csinált első képet szülés után,semmi Elkenodes nem látszott rajtam.na jó nem volt makulátlan a smink mivel gyűrött voltam de elkenodes sem volt.

Volt nálam szempillaspiral igy szülés után ha jött látogató ahhoz kifestettem a pillam(hozzateszem alig éltem egy hétig de azt nem akartam h annyira leharcolva lássanak igy tartalrkoltam erőt a mini sminkhez :D

2017. okt. 14. 16:49
 16/39 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Itthon fájásokkal indult mindkét szülésem, voltam zuhanyozni és a sminket is lemostam magamról. Bár az egyikkel éjjel indult így akkor nem is volt rajtam. De ha vizsgálat közben elöntött volna a magzatvíz, akkor úgy maradt volna...
2017. okt. 14. 17:14
 17/39 anonim ***** válasza:
82%

Nem szólnak érte, mi közük is lenne a sminkedhez? Legrosszabb esetben elkenődik, húúú, de az is hol érdekli a kórház személyzetét, a te bajod hogy nézel ki.

Még a köröm kérdés is teljesen változó egyébként. Ahol engem császároztak ott pl le se ejtik a körmeid színét, sőt műtét közben a színéről beszéltetett az egyik asszisztensnő. Azt mondták régen lett volna jelentősége annak, hogy ne legyen színesre festve a köröm, ma már műszereket használnak, nem a színt nézegetik. Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy van ahol akkor is lecseszik a színeskörmű nőt, ha semmi szükség nekik se arra, hogy lássák, de hát így szokták és amúgy is miért ne csesznének le. Esküszöm van orvos, akinek a cseszegetés valami perverz örömet okoz.

2017. okt. 14. 18:07
 18/39 anonim ***** válasza:
80%

Nap, mint nap sminkelek, még a sarki boltba se ugrom el úgy, hogy nincs rajtam egy alap smink. Nos, én szülés előtt másfél héttel kórházba kerültem, már ki sem jöhettem, csak babával. Őszintén, nem sminkeltem magam a kórházban, így amikor megindult a szülés, akkor sem volt rajtam smink. Kórházba mentem, nem szórakozni. :)

Szerintem megvan mindennek a maga helye. És ha az ember szülni megy, akkor abszolút nem látom értelmét, hogy oda miért kéne kisminkelnem magam. Arról nem beszélve, hogy ott a külsőm a legkevesebb, amire koncentrálni tudtam volna.

2017. okt. 14. 18:10
 19/39 anonim ***** válasza:
29%

Csak tisztazaskepp , a csaszarkor azert nem lehetne korolmakk, mert ha komplikacio lep fel a mutet vagy az altatas kozben es osszeesik a keringes , akkor a kormok alatt kek szinu lesz , ez jelezve eloszor a bajt, az oxigenhianyt. Szoritsatok el par masodpercre az ujjatokaz - ugyanigy kekul be .

Egeszsegugyeskent irom.

2017. okt. 14. 18:35
 20/39 anonim ***** válasza:
49%

7-es! Te nyomorék ősanya!!! Akkor szerinted mi, ha nem szülés, te majom? Bent maradt az a gyerek? Tudom, te szuper vagy, egy nyomással kinyomtad, 5perc alatt!

Nem kívánom neked azt, amit én átéltem az altatásos császárom előtt, de rohadtul megérdemelnéd! Te egy igazi idióta vagy!

2017. okt. 14. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!