Kismamák, akik rendszeresen sminkelitek magatokat,
szüléskor is volt valami rajtatok? Ha igen, nem szóltak
érte?
Figyelt kérdés
Nyilván, akik szinte soha nem sminkelnek, azok nem akkor fogják elkezdeni a dolgot. De például én olyan vagyok, hogy egy kis alapozó és szempillaspirál szinte mindig van rajtam. Ha úgy alakul és lesz hozzá kedvem, meg erőm, akkor szeretném ezeket akkor is, mikor a kórházba kellesz mennem, csak nem tudom mennyire lehet? Sajnos nincs épp tiszta bőröm, sok a szeplő meg mindenféle bőrhiba, így jobban érezném magam egy kis sminkkel. De ki tudja, lehet ez lesz akkor a legutolsó gondolatom, csak kiváncsi lennék mások tapasztalataira. Na meg az is eszembe jutott, hogy ha esetleg a szempillaspirál elmaszatolódik az rosszabb, mintha nem lett volna rajtam semmi.
20-as csak tisztázásképpen. Ez az, amire jobb helyeken műszerek vannak, nem pedig nézegetik az ember körmét, hogy vajon milyen a keringése... Ez kb olyan, mint ha sebességmérő kamerával felszerelt rendőr a modern kamerája helyett szabadszemmel akarna meggyőződni arról, hogy mennyire hajt gyorsan aki közeledik..
2017. okt. 14. 18:59
22/39 anonim válasza:
Kifejezetten probléma lehet, ha van rajtad alapozó!
Műtéteknél NEM LEHET alapozó rajtad, mert az arcod is jelzi altatásnál a problémákat például kipirosodással, vagy éppen fakó árnyalattal és mivel nem tudhatja senki, hogy a vége esetleg nem-e császár lesz, ezért nem ajánlott.
(egy sminket minden nap használó)
2017. okt. 14. 19:44
23/39 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy ki legyél sminkelve, hanem, hogy egészséges legyen a babád.
2017. okt. 14. 20:01
24/39 anonim válasza:
Én azon a napon voltam fodrásznál, amikorra ki voltam írva. A fodrászom egy fiatal, csinos nő. Mindig ki van sminkelve és persze a haja is be van lőve. Mondtam Neki viccből, hogyha ma beindulna a szülés belőtt hajjal szülnék:). Mondta, hogy amikor Neki beindult megmosta a haját, ki is festette Magát lightosan, de nagyon megbánta. A vajúdás közbeni izzadástól csurom víz lett a haja, teljesen elkenődött a sminkje. Mondta, hogyha indul a dolog fogjam össze a hajam és szedjem le a sminkem. Én a kutyát sem viszem le sétálni smink nélkül, de megfogadtam a tanácsát. Örülök, mert igaza lett volna. Szerintem Magad miatt ne sminkeld ki Magad, bármennyire is jól esne.
2017. okt. 14. 20:35
25/39 anonim válasza:
De amúgy tök vicces lehet az is, ha valaki alapozóval megy mondjuk programozott császárra :D Annyira nyilvánvaló, hogy ott tökmindegy, hogyan néz ki, hogy már röhejes. Ez kb olyan mintha valaki tűsarkúban menne túrázni. Persze, attól még csinos, csak nem odavaló. De persze mindenkinek a saját dolga, és mondom ezt továbbra is úgy, hogy a hétköznapokban még itthon sem vagyok smink nélkül.
2017. okt. 14. 21:13
26/39 anonim válasza:
Mi bajod van velem 20?? Semmit nem írtam a császárról! -.-' 7 voltam...
2017. okt. 14. 21:14
27/39 anonim válasza:
Utolsó, szerintem töröltek választ, biztosan nem neked szánta a hozzászóló.
2017. okt. 14. 21:41
28/39 anonim válasza:
25#én úgy mentem. És akkor mivan? Ha nem teszek alapozót látszik az égési sérülésem amit utálok. De nem is látszik ha van rajtam alapozó vagy púder.. én tettem alapozót is meg szempillaspiralt is. De nem azert h jol nezzek ki csaszar kozben. Hanem mert alapból reggel feltettem ,delelott fekudtem be este császároztak.. szedtem volna le? És ugyan minek? Elfért rajtam..
A másik h nincs osszefuggesben a sminkkel a baba egészsége , attól még egészséges a gyerekem h volt rajtam smink.:-)
2017. okt. 15. 07:15
29/39 anonim válasza:
#26-os, nem neked szántam, törölték azt a választ, amire írtam.
2017. okt. 15. 07:48
30/39 anonim válasza:
Szempillaspirál, rúzs mást amúgy sem szoktam. Nem szóltak érte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!